Get Started. It's Free
or sign up with your email address
Mattis by Mind Map: Mattis

1. Mimi

1.1. Lillesøster til Mattis, hun elsker at lege med fars kollega, Stig. Hun er 5 år, er solbrun og har et sødt lille smil.

2. Far

2.1. Han er død, han har 2 børn, Mattis og Mimi og en kone, Gritt. Han var altid en glad mand. Og han støttede altid Mattis i fodbold.

3. Mor/Gritt

3.1. Gift med Kris, nu er hun enke. Hun har også 2 børn, Mattis og Mimi. Hun støtter ikke Mattis i fodbold lige så meget som Kris gjorde.

4. Stig

4.1. Fars kollega, og mors gode ven.

5. Ralph (læreren)

5.1. Han er ca. 60 år og han stiller mange spørgsmål til Mattis.

6. Mattis

6.1. Mattis er en 13 årig dreng der lige har mistet sin far i en bilulykke, og han har en lillesøster der hedder Mimi. Han gik til fodbold men da hans far døde stoppede han og smed alle sine fodbold pokaler ud. Hans bedste ven/veninde hedder Frederikke, de er tit sammen både i skoletiden og efter skole. Nu tror jeg at Mattis har tænkt sig at starte til fodbold igen efter som han var med til skolefodbold og scorede det afgørende mål. Mens han spillede fodbold lukkede han alt ud, hans far, hans mor, Frederikkes far og bare alt og alle.

6.2. Da Mattis' far døde blev han rigtig ked af det, han blev så ked af det at han stoppede til fodbold, noget tid efter hans far døde var han stadig ked af det men tænkte ikke så meget over det som han gjorde i starten

6.3. Mattis synes godt om hans lærer Ralph, men til at starte med var det lidt træls at han spurgte om så mange spørgsmål.

6.3.1. Mattis elsker også sin mor, men de skændes bare ret tit eller det gjorde de lige efter far døde. Han syntes også at hun er lidt dum, fordi at hun snakker meget med Stig og Mattis kan ikke lide Stig.

6.4. Mattis har det rigtig godt med hans gamle træner Bent, de kom meget godt ud af det sammen og havde det sjovt sammen.

6.5. Mattis har ikke så meget at sige om Frederikkes far, han synes han er lidt dum fordi han ikke gider at bruge til på Frederikke

6.5.1. Mattis har det ikke ret godt med Stig. Mattis tror at Stig er forelsket i hans mor og det vil han vist ikke have at han er. Han syntes bare at han er irriterende og at han ødelægger alting.

6.5.1.1. Mattis elsker sin søster Mimi de har det næsten altid godt/sjovt sammen og de skændes ikke ret tit.

7. Frederikkes far (citronmåne manden)

7.1. Han drikker sig hele tiden fuld, og spiser citronmåne og derfor bliver han kaldt citronmåne manden.

8. Bent

8.1. Bent er Mattis' gamle træner. Bent kom og så Mattis spille skolefodbold sammen med Gritt (moren) og Bent ville støtte Mattis så meget som muligt.

9. Frederikke

9.1. Folk tror hun er lesbisk. Hun spiller fodbold og er altid med til skoleturneringen.