SuperNxenesit

Get Started. It's Free
or sign up with your email address
Rocket clouds
SuperNxenesit by Mind Map: SuperNxenesit

1. Emision per gjimnaziste

1.1. Gjithsej jane 20 gjimnaze

2. Secili paraqitet me 5 pjesemarres

2.1. 3 jane nxenes te zgjedhur midis klasave

2.2. 1 mesues

2.3. 1 personazh i njohur

2.3.1. Ne menyre qe te shihet aftesia bindese e gjimnazisteve

2.3.2. Sa me i kerkuar ky personazh, aq me shume pike marrin skuadrat

3. Perfshin disa faza

3.1. Faza e pare

3.1.1. Shorti i gjimnazeve ne konkurrim

3.2. Faza e dyte

3.2.1. Konkurrojne 10 gjimnazet qe kane fituar nga gara

3.2.2. + 2 gjimnazet qe kane mbledhur me shume pike nga tabela e 10 gjimnazeve qe jane eleminuar

3.3. Faza e trete e 1/4

3.3.1. Konkurrojne 6 gjimnazet e perzgjedhura nga gara

3.3.2. +2 gjimnazet te cilat kane mbledhur me shume nga tabela e 6 gjimnazeve qe jane eleminuar

3.4. Faza e 1/2

3.4.1. 4 gjimnazet e kualifikuara konkurrojne me njera-tjetren per te siguruar nje vend ne finale

3.5. Faza finale

3.5.1. Fiton skuadra me e mire

3.5.2. I jepet titulli SUPERNXENESIT

4. Bazohet ne lojera argetuese, krijuese dhe lojera diturie

4.1. Loja 1: Ti je....hm.....Secila prej skuadrave do te perpiqen qe te gjejne emrat e lojetareve

4.1.1. Kjo loje do te shfaqet vetem ne perballjen e pare midis skuadrave

4.2. Loja 2: I nxituari, i fituari.. Loja e shpejtesise , skuadra e cila pergjigjet me shpejt do te fitoje piken

4.2.1. Pyetjet jane prej lendeve shkollore

4.3. Loja 3: Krijimi i nje poezie

4.4. dhe te tjera lojera argetuese

5. Shfaqet cdo te shtune

6. Ne cdo dite konkurrimi vijne ne skene 2 femije ose te rritur me aftesi ndryshe