FOTOGRAFIA I LA SOCIETAT TELEDIRIGIDA

Get Started. It's Free
or sign up with your email address
Rocket clouds
FOTOGRAFIA I LA SOCIETAT TELEDIRIGIDA by Mind Map: FOTOGRAFIA I LA SOCIETAT TELEDIRIGIDA

1. INICI DE LA FOTOGRAFIA

1.1. L'inventari es va iniciar en 1839 i des de llavors s'ha fotografiat gairebé tot, en ensenyar-nos un nou codi visual.

1.2. LA FOTOGRAFIA I EL SEU TIPUS DE VALORS I USOS

1.2.1. Les fotografies, que juguen amb l'escala del món, són reduïdes, ampliades,retallades, retocades, adulterades, truncades.

1.2.1.1. Es peguen en àlbums, s'emmarquen i es posen sobre taules, es pengen de parets, es projecten com a diapositives, també les fotografies formen una gran part en el món comercial on destaquen més en les revistes o diaris

1.2.1.1.1. DESAVANTATGES DE LA FOTOGRAFIA I LA SEVA MALA INFLUÈNCIA

2. FOTOGRAFIAR ÉS APROPIAR-SE DEL FOTOGRAFIAT

2.1. Significa establir amb el món una relació determinada que sap a coneixement. El que s'escriu sobre una persona o esdeveniment és francament una interpretació, igual que les afirmacions visuals fetes a mà, tals com pintures o dibuixos.

2.1.1. COL·LECCIONAR FOTOGRAFIES ÉS COL·LECCIONAR EL MÓN

2.1.2. El cinema i els programes de televisió il·luminen parets, fluctuen i desapareixen; la imatge és també un objecte, lleuger, barat de produir, fàcil de transportar, acumular, emmagatzemar.

3. LA FOTOGRAFÍA EN NUESTRO PRESENTE

3.1. Recentment la fotografia s'ha transformat en una diversió gairebé tan difosa la qual cosa significa que la fotografia, com tota forma d'art massiu, no és practicada com a art per la majoria.

3.1.1. LA INFLUÈNCIA DE LA FOTOGRAFIA

3.1.1.1. La fotografia es desenvolupa en tàndem amb una de les activitats modernes més característiques: el turisme, grups nombrosos abandonen els mitjans habituals per períodes breus.

3.1.1.1.1. Les camaras s'integren a la vida familiar