Werkloosheid

Get Started. It's Free
or sign up with your email address
Werkloosheid by Mind Map: Werkloosheid

1. 1 person

1.1. Show this text in first paragraph: Er is een risico dat je werkloos wordt. Dit heeft uiteraard veel invloed op de hoogte van je inkomen. Het kan lastig worden om de lasten van je hypotheek te betalen als je werkloos wordt. Het kan dan verstandig zijn om hier een verzekering voor af te sluiten.

1.1.1. ap_inv_werkloos = blijven_en_sparen

1.1.1.1. Show this text in second paragraph: Toen we je vroegen wat je belangrijk vond gaf je aan dat je graag in het huis wil blijven wonen als je werkloos wordt. Omdat wij niet adviseren in werkloosheidsverzekeringen raden we aan om contact op te nemen met een inkomensspecialist of verzekeraar.

1.1.2. ap_inv_werkloos = verhuizen

1.1.2.1. Show this text in second paragraph: Toen we je vroegen wat je belangrijk vond gaf je aan dat je bereid bent om te verhuizen, mocht je werkloos worden. Omdat wij niet adviseren in werkloosheidsverzekeringen raden we aan om contact op te nemen met een inkomensspecialist of verzekeraar.

1.1.3. ap_inv_werkloos = verzekerd

1.1.3.1. Show this text in second paragraph: Toen we je vroegen wat je belangrijk vond rondom werkloosheid gaf je aan dat je al voor het risico van werkloosheid verzekerd bent. Omdat wij niet adviseren in werkloosheidsverzekeringen raden we aan om contact op te nemen met een inkomensspecialist of verzekeraar.

1.1.4. ap_inv_werkloos = not applicable

1.1.4.1. Show this text in second paragraph: Toen we je vroegen wat je belangrijk vond rondom werkloosheid gaf je aan dat dit risico niet op jou van toepassing is. Omdat wij niet adviseren in werkloosheidsverzekeringen raden we aan om contact op te nemen met een inkomensspecialist of verzekeraar.

2. 2 persons

2.1. Show this text in first paragraph: Er is een risico dat je werkloos wordt. Dit heeft uiteraard veel invloed op de hoogte van je inkomen. Het kan lastig worden om de lasten van je hypotheek te betalen als je werkloos wordt. Het kan dan verstandig zijn om hier een verzekering voor af te sluiten.

2.1.1. ap_inv_werkloos = blijven_en_sparen

2.1.1.1. Show this text in second paragraph: Toen we je vroegen wat je belangrijk vond gaf je aan dat jullie graag in het huis willen blijven wonen als een van jullie werkloos wordt. Omdat wij niet adviseren in werkloosheidsverzekeringen raden we aan om contact op te nemen met een inkomensspecialist of verzekeraar.

2.1.2. ap_inv_werkloos = verhuizen

2.1.2.1. Show this text in second paragraph: Toen we je vroegen wat je belangrijk vond gaf je aan dat jullie bereid zijn om te verhuizen, mocht een van jullie werkloos worden. Omdat wij niet adviseren in werkloosheidsverzekeringen raden we aan om contact op te nemen met een inkomensspecialist of verzekeraar.

2.1.3. ap_inv_werkloos = verzekerd

2.1.3.1. Show this text in second paragraph: Toen we je vroegen wat je belangrijk vond rondom werkloosheid gaf je aan dat jullie al voor het risico van werkloosheid verzekerd zijn. Omdat wij niet adviseren in werkloosheidsverzekeringen raden we aan om contact op te nemen met een inkomensspecialist of verzekeraar.

2.1.4. ap_inv_werkloos = not applicable

2.1.4.1. Show this text in second paragraph: Toen we je vroegen wat je belangrijk vond rondom werkloosheid gaf je aan dat dit risico niet op jullie van toepassing is. Omdat wij niet adviseren in werkloosheidsverzekeringen raden we aan om contact op te nemen met een inkomensspecialist of verzekeraar.