MIND MAPPING

Get Started. It's Free
or sign up with your email address
Rocket clouds
MIND MAPPING by Mind Map: MIND MAPPING

1. KREATIVITETI

1.1. IDE

1.2. RISI

1.3. MENDIME

2. BASHKEPUNIM

2.1. PUNA NE EKIP

2.2. SHPERNDAJ

2.3. KOLEGET

3. PERFITIMET

3.1. PASQYRE

3.2. LEHTE PER TU MESUAR PERMENDESH

3.3. E THJESHTE E SHPEJTE DHE ARGETUESE

4. PLANIFIKIM

4.1. PROJEKTET

4.2. QELLIMET

4.3. STRATEGJITE

5. PRODHIMET

5.1. ME EFIKAS

5.2. INTUITIV