Online Mind Mapping and Brainstorming

Create your own awesome maps

Online Mind Mapping and Brainstorming

Even on the go

with our free apps for iPhone, iPad and Android

Get Started

Already have an account? Log In

Kandidaten by Mind Map: Kandidaten
0.0 stars - 0 reviews range from 0 to 5

Kandidaten

Diensten

Alarmsystemen

Kime werkt samen met Alert Services. Securitas is al 75 jaar bepalend in de beveilingingsindustrie. Wij richten ons op het MKB en de particulieren. U kunt bij ons gericht opleidingen volgen om in de buitendienst of als teammanager aan de slag te gaan.

Werkkleding

In heel veel bedrijven wordt gebruik gemaakt van specifieke werkkleding. Denk maar aan speciale broeken, truien, shirts en werkschoenen. U kunt via Kime aan de slag in de buitendienst om de kwalitatief hoge producten tegen zeer interessante prijzen te verkopen.

Relatiegeschenken

Het ene bedrijf houdt het bij alleen pennen terwijl het andere bedrijf het groots aanpakt, maar een ding is zeker; elk bedrijf heeft promotieartikelen. Kime biedt u de kans om als vertegenwoordiger in de buitendienst relatiegeschenken aan te bieden bij bedrijven.

Webdesign

Een website is tegenwoordig van groot belang om als bedrijf bekend te zijn in de markt waarin het actief is. Verder is een website van essentieel belang, om uw producten te verkopen, informatie verschaffen of vindbaarheid te vergroten. Kime webservice biedt u een unieke kans om in de buitendienst onze webservices te verkopen.  

Verzekeringen

Iedereen zou er een moeten hebben voor een zorgeloze toekomst voor de nabestaande; een overlijdensrisico verzekering. Kime is aangesloten bij erkende verzekeringsmaatschappijen zodat u als adviseur een advies op maat kan geven. Veel mensen denken niet of te laat aan de financiele gevolgen van (vroegtijdig) overlijden. Aan u de mooie en uitdagende taak om als adviseur van Kime aan de slag te gaan en de nabestaande een financieel zorgeloze toekomst te bieden.

U

kunt prima met mensen omgaan

bent een doorzetter

bent een teamplayer/kunt ook alleen werken

bent ambitieus

bent minimaal 21 jaar

Persoonlijke training

U kunt bij Kime aan de slag met en zonder ervaring in verkoop. Kime heeft veel ervaring in het opleiden, begeleiden en managen van mensen op het gebied van verkoop, advies en management. Bij kime kunt u alle mogelijke trainingen geschoold krijgen die nodig zijn om succesvol te zijn in de buitendienst. Ook verzorgen wij -als uw carrière vordert- trainingen in management/coaching zodat u groeit van beginnend verkoper tot manager van formaat.   Ook verzorgen wij de volledige documentatie en eventuele andere benodigdheden die nodig zijn om succesvol te opereren.    

Persoonlijke begeleiding

Kwaliteit en Persoonlijk schrijven wij Kime, met hoofdletters. Kime heeft een duidelijk doel en strategie en daarin staan deze 2 merkwaarden centraal. Kime wil als kwalitatieve en persoonlijke dienstverlener naar buiten toe treden en dit geldt dus ook voor onze medewerkers. Kime ondersteunt u dus te allen tijde in kwalitatieve trainingen en persoonlijke begeleiding.

U werkt graag

In dienstverband

Als zelfstandige

parttime

fulltime

Carrièremogelijkheden

Kime biedt u ongekende carrieremogelijkheden, met mooie vooruitzichten, onvergetelijke incentives en een duidelijk carrièreplan.   U kunt bij ons doorgroeien tot een topverkoper of een manager van formaat en de snelheid waarmee u carriere maakt bepaalt u volledig zelf!   Bij kime kunt u indien gewenst ook aan de slag in meerdere "takken". Op die manier kunt u met verschillende dienstverleningen in contact komen om zo een zeer afwisselende en uitdagende functie te bekleden.

U wordt mede-eigenaar van de Coöperatie

Kime is een cooperatie UA en een groot voordeel voor u als toekomstig medewerker van Kime is dat u mede-eigenaar wordt van Kime.   Dit betekent dat u meedeelt in de winst die ieder jaar gemaakt wordt en dat u inspraak heeft tijdens de jaarlijkse ALV (algemene leden vergadering).

Meer informatie

klik hier