Online Mind Mapping and Brainstorming

Create your own awesome maps

Online Mind Mapping and Brainstorming

Even on the go

with our free apps for iPhone, iPad and Android

Get Started

Already have an account? Log In

Kandidaten by Mind Map: Kandidaten
0.0 stars - 0 reviews range from 0 to 5

Kandidaten

Diensten

Alarmsystemen

Werkkleding

Relatiegeschenken

Webdesign

Verzekeringen

U

kunt prima met mensen omgaan

bent een doorzetter

bent een teamplayer/kunt ook alleen werken

bent ambitieus

bent minimaal 21 jaar

Persoonlijke training

U kunt bij Kime aan de slag met en zonder ervaring in verkoop. Kime heeft veel ervaring in het opleiden, begeleiden en managen van mensen op het gebied van verkoop, advies en management. Bij kime kunt u alle mogelijke trainingen geschoold krijgen die nodig zijn om succesvol te zijn in de buitendienst. Ook verzorgen wij -als uw carrière vordert- trainingen in management/coaching zodat u groeit van beginnend verkoper tot manager van formaat.   Ook verzorgen wij de volledige documentatie en eventuele andere benodigdheden die nodig zijn om succesvol te opereren.    

Persoonlijke begeleiding

Kwaliteit en Persoonlijk schrijven wij Kime, met hoofdletters. Kime heeft een duidelijk doel en strategie en daarin staan deze 2 merkwaarden centraal. Kime wil als kwalitatieve en persoonlijke dienstverlener naar buiten toe treden en dit geldt dus ook voor onze medewerkers. Kime ondersteunt u dus te allen tijde in kwalitatieve trainingen en persoonlijke begeleiding.

U werkt graag

In dienstverband

Als zelfstandige

parttime

fulltime

Carrièremogelijkheden

Kime biedt u ongekende carrieremogelijkheden, met mooie vooruitzichten, onvergetelijke incentives en een duidelijk carrièreplan.   U kunt bij ons doorgroeien tot een topverkoper of een manager van formaat en de snelheid waarmee u carriere maakt bepaalt u volledig zelf!   Bij kime kunt u indien gewenst ook aan de slag in meerdere "takken". Op die manier kunt u met verschillende dienstverleningen in contact komen om zo een zeer afwisselende en uitdagende functie te bekleden.

U wordt mede-eigenaar van de Coöperatie

Kime is een cooperatie UA en een groot voordeel voor u als toekomstig medewerker van Kime is dat u mede-eigenaar wordt van Kime.   Dit betekent dat u meedeelt in de winst die ieder jaar gemaakt wordt en dat u inspraak heeft tijdens de jaarlijkse ALV (algemene leden vergadering).

Meer informatie

klik hier