Get Started. It's Free
or sign up with your email address
COR ROCHER by Mind Map: COR ROCHER

1. PRODUCTE

1.1. CorRocher és un producte de consum perquè satisfà les necessitats dels individus però es un producte fungible ja que té un únic ús o bé algunes vegades.

1.1.1. Hem creat aquest producte per satisfer les necessitats dels consumidors, volem que els nostres clients gaudeixin d'un moment de tranquil·litat i desconnexió amb el nostre producte.

1.2. El cicle de vida d'aquest producte és el següent:

1.2.1. Introducció o llançament:

1.2.1.1. Entrada del producte al mercat, és el moment en el que l'empresa rep menys beneficis a que les vendes son poques. Aquest procés consta d'una o dues setmanes fins que es dóna a conèixer el producte.

1.2.2. Creixement:

1.2.2.1. En aquesta fase l'empresa ja comença a tenir beneficis a que generen més vendes i tenen menys despeses. Però també comencen a sortir noves innovacions semblants. Aquest procés de creixement dura aproximadament tres mesos.

1.2.3. Maduresa:

1.2.3.1. Les vendes es comencen a estabilitzar, els preus són els mateixos però a mesura que passa el temps els beneficis van decreixent ja que la gent perd l'interès per el producte. Aquest procés d'estancament dura un mes.

1.2.4. Declivi o saturació:

1.2.4.1. En aquesta fase les vendes cauen totalment, l'empresa ha de crear altres innovacions per tornar a rebre beneficis. Aquest procés no te un temps determinat, es dóna a mesura que va passant el temps.

1.3. Envàs i etiqueta:

1.3.1. Marques múltiples

1.3.1.1. Estratègia de marques individuals, utilitzem un nom diferent per a cada producte, en concret aquesta innovació s'anomena Cor Rococher

2. PREU

2.1. Mantenir una imatge al mercat

2.1.1. En la nostra empresa valorem especialment la qualitat del nostre producte i assosiem qualitat amb preu. El preu que hem establert al públic és de 2,95€.

2.1.1.1. El preu establert per a cada supermercat és de 2,45€, encara que si ens demanen més de 6500 unitats les venem per 2,35€.

2.2. Fixació de preus basada en la competència

2.2.1. Nosaltres fixem un preu per sobre de la competència, ja que considerem el nostre producte Cor Rocher millor que el de la competència per portar Ferrero Rocher (això es el que el fa de més qualitat).

2.3. Demanda inelàstica

2.3.1. El nostre objectiu és augmentar el nostra preus per augmentar els ingressos per vendes.

3. DISTRIBUCIÓ

3.1. Trasllat del producte

3.1.1. Els supermercats fan d'intermediaris, no hi ha una interacció directa entre l'empresa i el consumidor.

3.1.1.1. Distribuirem a sis supermercats diferents, quatre espanyols i dos catalans (només venem aquest producte a nivell nacional)

3.1.1.1.1. Supermercats espanyols

3.1.1.1.2. Supermercats catalans

3.1.1.2. Produïm les quantitats que ens demana cada supermercat i emmagatzem 5000 unitats per si en algún moment algún supermerctat necessites de més o tingués algún imprevist.

3.2. Facturació i cobrament

3.2.1. Es fa el cobrament de cada supermercat en el moment en el que es fa la entrega del producte, per tant, cada 2 de cada més es cobrarà.

4. PROMOCIÓ

4.1. Publicitat

4.1.1. El nostre objectiu és donar a entendre als consumidors el potencial d’aquesta combinació.

4.2. Eslògan

4.2.1. Utilitzarem un eslògan perquè la gent conegui el nostre producte i així despertar l'interès dels consumidors per que s’atreveixin a provar aquesta fusió tan innovadora.

4.2.1.1. Eslògan: “Això de sempre però aquesta vegada amb doble sabor i extra de trossos de Ferrero Rocher”

4.3. Vida del producte

4.3.1. Fase d'introducció

4.3.1.1. És important donar a conèixer el producte que estem introduint al mercat, per això utilitzarem anuncis per atraure a la gent.

4.3.2. Fase de creixement

4.3.2.1. En aquesta fase la promoció no és el més necessari ja que el producte està en auge.

4.3.3. Fase de maduració

4.3.3.1. Aquesta es la fase on més necessitem promocionar el nostre producte, per això quan comencen a disminuir les vendes incorporarem un petit paquet de dos Ferrero Rocher per cada unitat de CorRocher.

4.4. Marxandatge

4.4.1. Els nostres especialistes en marxandatge han pensat que aquest producte ha d'estar entre dos passadissos, el de les crispetes i les xocolatines i el de les pastes. Han arribat a la conclusió de que tothom passa per aquests dos llocs.

4.4.1.1. CorRocher ha d'estar al centre de la prestatgeria, just a la vista del consumidor perquè sigui més tentador.

4.5. Tècnica de promoció

4.5.1. Com ja hem dit, volem incitar als consumidors a provar aquesta innovació i per això, realitzarem un concurs perquè la gent compri el nostre producte.

4.5.1.1. Aquest concurs es basa en que nosaltres produirem 25 unitats de CorRocher que a dins tindran un ticket.

4.5.1.1.1. A les persones que els hi toqui una unitat on hi hagi un ticket tindran l'oportunitat de passar un cap de setmana a Cancun amb cinc influencers/tik tokers; Lucía Bellido, Aida Martorell, Lidia Rauet, Marcos White i Sietex.