Zorg in Renkum

Get Started. It's Free
or sign up with your email address
Zorg in Renkum by Mind Map: Zorg in Renkum

1. woonzorgnet

2. Mensen met psychiatrische problemen

3. Wij ondersteunen volwassenen met algemene psychiatrische problemen.

4. Dit zijn mensen die vaak korter of langer opgenomen zijn geweest in een psychiatrisch ziekenhuis en moeite hebben om weer zelfstandig in de samenleving te functioneren.

5. actieve zorg

6. Huis Van Renkum

7. Mensen met een autisme-spectrumstoornis

8. Mensen met psychiatrische- én verslavingsproblemen

9. buurt huis

10. dag op vang

11. voor oud en jong

12. dag besteding

13. activiteiten

14. De Rijnhof

15. wonen met zorg ' verpleeghuis

16. REVALIDATIEZORG U komt vanuit het ziekenhuis na ziekte, een beroerte, een ongeluk of een operatie. En dan breekt een tijd van revalidatie aan. Via het ziekenhuis kunt u bij Rijnhof in een prettige omgeving revalideren. Op uw eigen manier, in uw eigen tempo.

17. DAGBEHANDELING & DAGBESTEDING Ervaart u met het ouder worden dat niet alles meer vanzelf gaat? Werkt uw lichaam soms niet mee of vergeet u meer dan u lief is? In die fase kunt u gebruik maken van de dagbehandeling, dagbesteding en opvang mogelijkheden van Rijnhof Zorggroep. U woont gewoon thuis, maar komt overdag naar één van onze dagcentra. Dat doet u op een aantal vaste dagen per week. Samen met anderen vult u op een prettige manier uw dag in. Met alle zorg

18. vilente

19. Wonen met zorg in een veilige en huiselijke omgeving. Als je ouder wordt, heb je meer zorg nodig. Als het thuis niet meer gaat met de ondersteuning van mantelzorgers en thuiszorg, dan kunt u terecht in één van de woonzorgcentra van Vilente.

20. Zorg bij u thuis, vertrouwd en vriendelijk ook komt de medewerkers van vilente bij u thuis om u zorg te verlenen als u sommige huis houdelijke taken niet kunt doen

21. thuis zorg

22. zo lang mogelijk thuis blijven behulp van actieve thuis zorg

23. 3 keer per dag komen ze langs om u te verzorgen

24. wat voor zorg krijgt u - wassen - uitkleden om kleden - medicijnen- koken -huis taken