Online Mind Mapping and Brainstorming

Create your own awesome maps

Online Mind Mapping and Brainstorming

Even on the go

with our free apps for iPhone, iPad and Android

Get Started

Already have an account? Log In

Musik og lyde til Soundation by Mind Map: Musik og lyde til  Soundation
0.0 stars - 0 reviews range from 0 to 5

Musik og lyde til Soundation

Note til dette mind map. Her finder du tjenester der helt eller delvist indeholder brugbare materialer til fx undervisningsbrug. Tjenesterne er ordnet efter medietyper. Vælg derfor først om du vil finde musik, billeder, film eller noget andet, og klik på det lille plus ud for punktet.   Dette mind map er udgivet af Peter Leth, Lær IT.dk under Creative Commons licensen BY.Som bruger af MindMeister kan du klone dette mind map og tilpasse eller bygge videre på dette indhold sådan som det passer dig. Husk kildeangivelse og angivelse af CC-licens.  

Lydbøger på LibriVox

LibriVox Lydbøger til fri afbenyttelse. På Librivox findes en tilsvarende bogsamling af værker, der primært er forældede og dermed frit tilgængelige. Disse værker er indtalt til lydbøger, der ligeledes er udgivet under public domain. Det betyder at du er velkommen til at hente og nyde disse værker - samt klippe og klistre i dem som du måtte finde det hensigtsmæssigt. Det gratis program Audacity vil i den forbindelse være velegnet til at redigere lydklippene.

Archive.org

Archive.org Archive.org er en helt enestående samling af materialer. Her finder du alle medietyper, hvoraf store dele af disse er udgivet under åbne licenser som Creative Commons og Public Domain.  

Presidential recordings

Lydeffekter

Lydeffekter

Freesound.org

CC Mixter

SoundCloud

ca 10k lydklip til download

Musik

Jamendo.com

Incompetech

Newgrounds.com

Grav på CC Mixter

FreeMusicArchive

En spændende samling musik - bestemt lige så omfattende og enkel som Jamendo.