Hvorfor kan drenge lide LOL?

Plan your lessons and the goals of your lessons as well as including important content

Get Started. It's Free
or sign up with your email address
Rocket clouds
Hvorfor kan drenge lide LOL? by Mind Map: Hvorfor kan drenge lide LOL?

1. Genren i spillet er en hybrid mellem fantasi og strategy. Vi tror det er en af årsagerne til at drenge bliver tiltrukket af dette spil. Hybriden mellem de to genre giver et twist som på en eller anden måde tænder tænder drenge. Da vi spillede spillet fik vi en god oplevelse, det var sjovt, og anderledes, og sjovt at spille i den halve time, men det fangede os ikke rigtig.

2. Vi tror at drengene intressere sig for LOL, da Game Playet er meget enkelt, og afspejler sig i de lege som drenge typisk leger når de er yngre. Vi mener at grunden til at mange drenge bliver fanget af et spil som LOL, er fordi at de er vokset op med at lege krig, og fordi at spillet kun kører på én ting. Det er ikke et super kompliceret spil, og reglerne er enkle. Du ved hvad du skal gøre, og på den måde behøver du ikke selv at tænke så meget over hvordan og hvorledes.

3. Vi tror at drengene godt kan lide LOL, fordi der er nogle få regler man skal følge, men det er ikke sådan at man næsten ikke kan gøre noget for bare regler. Hvis man sammenligner LOL med virkeligheden, er der i virkeligheden en masse regler og love man SKAL følge ellers bliver man straffet. Men i LOL er der meget færre og det er mere frit. Og det gør at det er sjovt at spille.

4. De spiller i en anden verden, en fantasi verden af en art. Vi tror at de synes at det er sjovt at spille LOL, fordi deres verden ser anderledes ud. Der sker mere der. De synes at det er sjovt at spille i en helt anden verden, i forhold til Sims som ligner vores verden meget.

5. I spillet frem går der en ikke den helt store fortælling, i hvert fald ikke på den måde at man skal redde en person der er taget til fange, eller lignende. Det gælder umildbart om at komme i højt level, og til sidst dræbe en avatar som er svær at kæmpe mod.

6. Mange af karakterene er menneskeligt inspirerede, mens andre ser mere fabel agtige ud. Mændene er ofte kraftigere og større end normale mennesker, mens kvinderne ofte har større former end menneskelige kvinder. Det tror vi har noget med at drengene kan lide LOL.

7. LOL spilles i 3. person, og det tror vi også har noget af gøre med at det er sjovt at spille. Man kan se mere end man plejer, man har mere overblik og man opdager nye ting på den måde. Det ligesom Sims, hvor det er sjovt at det det fra en ande vinkel end den man ser frs hver dag.