3 Kun haluat opiskelijoiden jakavan oppimaansa ja oppivan toisiltaan

Solve your problems or get new ideas with basic brainstorming

Get Started. It's Free
or sign up with your email address
Rocket clouds
3 Kun haluat opiskelijoiden jakavan oppimaansa ja oppivan toisiltaan by Mind Map: 3 Kun haluat opiskelijoiden jakavan oppimaansa ja oppivan toisiltaan

1. Ryhmäblogi kokoaa yhteen verkko-osoitteeseen kaikkien tuottaman sisällön. Ryhmäblogiin kirjoittamisen kynnys on matalampi verrattuna oman blogin perustamiseen ja ylläpitämiseen.

1.1. Vinkki: Asiasta innostuvat voivat perustaa oman blogin. Liitä opiskelijoiden omat blogit ryhmäblogiin rss-syotteellä.

2. Luo ryhmäblogi

2.1. Luo itsellesi Bogger-tili

2.1.1. Blogger on Googlen blogipalvelu ja luomalla Blogger-tilin luot samalla tilin Googleen, jolla pääset moneen muuhunkin palveluun.

2.2. Luo Blogger-blogi ja kutsu opiskelijat kirjoittajiksi. Opiskelijoiden vastatessa kutsuusi heidät ohjataan luomaan Blogger-tili

2.2.1. Vinkki: Voit luoda myös yhteistunnuksen, jolla kaikki opiskelijat pääsevät kirjoittamaan blogiin. Yhteistunnuksella toimieassa kannattaa käyttää tunnisteita ja allekirjoitusta.

2.2.2. Vinkki: Luo blogi yhdessä opiskelijoiden kanssa, ideoikaa nimi ja valitkaa teema.

2.3. Merkitse - itse tai opiskelijoiden kanssa - postaukset eli blogikirjoitukset tunnisteilla kuten aiheilla ja etunimillä, jotta voit tehdä henkilö- ja aihekohtaisia hakuja.

2.4. Lisätietoa Blogger-blogista opiskelijalle