Create your own awesome maps

Even on the go

with our free apps for iPhone, iPad and Android

Get Started

Already have an account?
Log In

Game of Minds by Mind Map: Game of Minds
0.0 stars - reviews range from 0 to 5

Game of Minds

http://www.mindopenerz.com/the-100th-monkey-effect-a-critical-mass/http://lateralaction.com/articles/mind-maps/http://www.huffingtonpost.com/john-m-eger/right-brain-left-brain-thinking_b_2631704.htmlhttps://foryouremergence.com/2011/03/25/right-brain-vs-left-brain/https://www.123test.nl/brein/

inspiratiekamer

Kijk bij Labyrint in de menubalk voor de totale ervaring.'Labyrint' is een bron van Inspiratie. Online, op een A4, en op straat. Een Labyrint is ook de afbeelding van deCaduceus. Het Labyrint helpt Lineair Denken Loslaten.

the labyrinth

gouden maat

Kijk bij Maatwerk in de menubalk voor de gehele ervaring.'Maatwerk' gaat over de Gouden Maat, Gouden Ratio. Phi is de sleutel voor Geometrisch Ontwerpen, met voorbeelden en uitdaging zelf aan de slag te gaan.Phi en de Gouden Maat geven de verhouding van de linker en de Rechterhersenhelft.

orakel

universum

tao

beelding?

Kijk bij Bedeling? in de menubalk voor de totale ervaring.Bij Bedeling? worden drie beelden onthuld: mensbeeld, wereldbeeld en zelfbeeld.Er wordt verband gelegd tussen Media en Cultuur en hoeCreativiteit Automatisering kan beheersen.

klank

beeld

wat je ziet

Kijk bij Wat je Ziet in de menubalk voor de totale beleving.'Wat je ziet' gaat over visuele illusies en laat zien welke hersenhelft dominant is. 'Wat je ziet', geeft inzicht in jouw'Mindset'.Bij Waar-Neming gaat van alles mis. Voor-Oordelen, Mis-Verstanden, Wan-Trouwen, Gewoonte-Patronen en Container-Begrippen. Dat communicatie mogelijk is een Bij-Zonder Mirakel. Bewustzijn is een samenspel van een aantal Frequenties, die worden uitgezonden(!) door Centra. Met een andere naam 'Talenten' genoemd. Talenten kleuren je bril. Mensen met hetzelfde Talent spreken elkaar aan, vandaar. Bij Talentenpalet zie een overzicht. Bij MI-Gent doe je een test. Met Werveltrap kun je Talent ontwikkelen. Met Aan-dacht.Je kunt jezelf zien als in een Soort Spiegel. Stap uit de Spiegel en in de Spiraal. Het is je Recht over je Volle Vermogens te beschikken. Talenten en Scheppend Vermogen. Het Pad geeft ook de Middelen, om die Passage mogelijk te maken. Zie jezelf zonder spiegel en bereken jouw kin. Kijk bij 1320EM.Achter de pijl(>) staat een map over Kijken.Opdracht 2: Zet in jouw mindmap over jezelf, wat jouw Talenten zijn en wat je Kin is, hier is een voorbeeld en een handleiding in pdf.

optical illusions

new optical illusions

Right Brain-Left Brain–A Primer

which site is dominant

spelen met talent

Kijk bij Talentenpalet in de menubalk voor de totale beleving.'Talentenpalet' is de plek om jouw Talent(en) te ontdekken.Storytelling helpt bij het schrijven van jouw verhaal, overde Talenten die je hebt ontdekt.Kijk hier voor Social Media.Opdracht: geef aan in jouw PDA-mindmap wat jouw Voorkeur heeft. Past die keuze bij jouw Talent?

het juiste pad

'Ik vind Edith (Hagenaar) inspirerend, moedig, open en humoristisch. Ze heeft een fantastische manier om dingen over te dragen. Voor mij was het heerlijk dat ze dit koppelt aan eigen ervaring. Hierdoor krijgt alles een heerlijk menselijk tintje.' -Geraldine Cornelissen

story mapping template

beter leren tekenen

creative mind power

Kijk bijVermogenin de menubalk voor de totale beleving.'Vermogen' staat boordevol oefeningen waarmee aan Intuitive Mind in Balansgewerkt kan worden.

energie

hartewens +

Kijk bij Mind my Heart+ in de menubalk voor de totale ervaring.Bij 'Mind my Heart+' ga je jouw dromen waarmaken.

gezond

natuur

mijn heelal

Kijk bij My Story in de menubalk voor de totale beleving.Bij 'My Story' maak je een verhaal van jouw ervaringenen aantekeningen van jouw ontdekkingsreis.

pad van de held voor schrijvers

hele map

klik op de pijl om de hele map in een nieuw tabblad te zien