Online Mind Mapping and Brainstorming

Create your own awesome maps

Online Mind Mapping and Brainstorming

Even on the go

with our free apps for iPhone, iPad and Android

Get Started

Already have an account? Log In

bewust by Mind Map: bewust
0.0 stars - reviews range from 0 to 5

bewust

Even? jezelf verliezen.Meesterschap betekent voor mij uit je ego kunnen stappen, lineaire logika loslaten en overgeven aan creativiteit, intuitie en inspiratie. Wij zijn echt, in elke zin van het woord, meesters van de schepping, omdat we beslissen wat manifesteert uit het veld van alle mogelijkheden.Passie maakt zichtbaar, wij zijn niet gewoon dat iets vanzelf gaat.Het mag wat kosten, je moet er wat voor doen.100 apen...Het zelf zegt Susan Blackmore, wordt geconstrueerd door het brein.En niet eens continu, maar af en toe. Zie ook bij eindeloos bewustzijn.Susan Blackmore and the perspective of consciousness as an illusion Susan Blackmore and Delusions of Consciousness.The Illusion of Free Will: Education, Mindfulness and MetaphysicsSusan J. Blackmore on the Illusory Self The Self Illusion Susan BlackmoreZen and the art of consciousness Susan Blackmore

werelden

niks4u

wat je ziet

aleph

geweten

balans

right brained children learn in a left brained world

kinderen

lichtleven

labyrint

goddess walk

orakel

online

tekenen

tao

'Ik ben het licht (de weg), de waarheid en het leven' Johannes 14:6, de Tao bij uitstek, o.a. volgens mijn adviseur Claar Kolff.

heart consciousnes

pleiadianlight

school of remembering

ontwaken in het hart

energie

maken

water

biomimicry 2

sri chakra

mind and heart

Everything starts with an idea. Before it manifests, the idea is whole and abstract. A seed. When it drops into reality, it fans out into opposing forces, so if you’re sitting at one end looking at the other, you see the opposite.

do you mind

hoe? zo! MM

pad naar je hart

Een van de handzame betekenissen van het woord Tao is de weg, het pad. Maar het is niet een weg die je moet volgen. Je hoeft de Tao niet te volgen, je hoeft het pad niet af te leggen, want de Tao is er en jij bent er ook al.De sleutel tot de Tao is het 'niet-handelen', wu-wei. Spontaan en natuurlijk handelen, zonder inspanning, zonder streven. 

a beautiful mind

mind unleashed

nu

karma

aquarian

time wave

heart of life

merkabah

werveltrap

De werveltrap bestaat uit zeven chakras, die talenten voeden. Het is tevens de brug van Hel naar Hemel.

chakras

eeuwig leven?

longevity

andrea maier

kundalini

universe

veld

natuur

eenheidsbewustzijn is het gevoel dat je er niet alleen voor staat en het inzicht dat je aan het heelal kan werken: het heelal begint bij jezelf. wij is vrij, ik kan herboren worden in de belofte van kerstmis.

holographic universe

phi

eindeloos bewustzijn

gazzaniga

left brain vs right brain

het slimme onbewuste

gezond

evolution

kundalini

human condition

homo deus