Online Mind Mapping and Brainstorming

Create your own awesome maps

Online Mind Mapping and Brainstorming

Even on the go

with our free apps for iPhone, iPad and Android

Get Started

Already have an account? Log In

Tripwow by Mind Map: Tripwow
0.0 stars - reviews range from 0 to 5

Tripwow

Præsentation af et land

Lad eleverne præsenterer et land i billeder og ord. Billederne kan eventuelt hentes gratis på Flickr.com under en Creative Commons licensens.

Vulkanrejse

Lad eleverne i forbindelse med et projekt samle billeder og oplysninger om verdens store vulkaner. Find ud af hvor vulkanerne befinder sig, find billeder af vulkanerne på Flickr og lad eleverne bruge Caption værktøjet på Tripadvisor til at beskrive karakteristika ved de enkelte vulkaner. Rundrejsen til de enkelte vulkaner kunne også eles op, så hver elev havde ansvaret for sin egen vulkan, om man kunne så samle billeder og oplysninger i en enkelt film på TripAdvisor.

Fortæl din sommerferie

Giv eleverne en sommerferieopgave ved at bede dem lave en film på TripWow, hvor de bruger billeder, informationer og lokaltioner til at fortælle om de steder, hvor de har været på sommerferie.   I kunne på klassen afspille filmene for hinanden, eller I kunne lave en kanal på skoletube hvor filmene

Litteraturrejse

I rigtig mange bøger og romaner rejser personerne rundt. Brug TripWow til at genfortælle den læste historie i billeder, lyd og tekst.