Hoe groot is jouw achtertuin? De mondiale voetafdruk versus consumeren!

Get Started. It's Free
or sign up with your email address
Hoe groot is jouw achtertuin? De mondiale voetafdruk versus consumeren! by Mind Map: Hoe groot is jouw achtertuin? De mondiale voetafdruk versus consumeren!

1. Koffile / Ontbijtspits

1.1. Alles groen

1.2. Groen vervoer

1.2.1. elektrische scooter

1.3. Groen ontbijt

1.3.1. Koffie, zuivel, sandwich

1.4. alles recyclebaar

2. Vliegtuigmaaltijden

2.1. Vliegen is slecht: Uitstoot van Co2: Hoe is dit een beetje te compenseren!?Maaltijden: eerlijke producten uit landen waartussen vliegtuig vliegt. Biologische producten, recyclebaar plastic e.d: Mensen hebben tot nu toe geen keuze: Keuze moet er dus komen zodat mensen ervoor kunnen kiezen hun voet op dat moment te verkleinen

3. De werkplek

3.1. Werk en studieplek zijn plaatsen waar veel verbruikt wordt aan brandstof en goederen (eten/drinken). Alternatief aanbieden om verbruik van energie te compenseren zodat persoonlijke voet op dat moment verkleind wordt.

4. Verantwoorde producten die aansluiten op de behoefte van mensen die op een bepaald moment op een bepaalde plaats zijn.

4.1. Nieuw knooppunt

5. Uitstoot niet bestrijden met technologie maar simpele veranderingen in leefstijl: Is minder vliegen/auto rijden niet mogelijk? Maak de tijd tijdens de reis dan milieuvriendelijker