Fantastisk fortælling

Get Started. It's Free
or sign up with your email address
Rocket clouds
Fantastisk fortælling by Mind Map: Fantastisk fortælling

1. En fantastisk fortælling:

1.1. En fantastisk fortælling er en blanding af fantasy og realitet. Der er tit en normal dreng/pige, der har normale problemer, som vi måske kender til i vores hverdag. Som fx mobning, dårlige venner, Kæreste problemer, eller dårlige forældre. Så finder de en port eller en anden form for indgang, hvor de så kommer ind i fantasy verden, her finder de en evne som de har. I den nye verden for de venner. Men der er højst sandsynligt et problem, de skal løse i den nye verden. Som i Harry Potter. Når problemet er løst skal de højst sandsynligt hjem, men når de kommer har personen fået mere selvtillid og klar til et helt nyt liv.

2. Fantastisk fortælling er i familie med fantasy:

2.1. En fantastik fortælling er blevet inspireret af fantasy, på den måde at der er en magisk verden, talende dyr, levende legetøj, magi og andre magiske væsner og ting. Men i en fantastiske fortælling er der dog flere genkendelige ting fra hverdagen.

3. Hvad er Fantasy

3.1. Fantasy, er en næsten helt mod sat verden. Med talende dyr, flyvende hest, enhjørninger, drager, orker og andre mærkelige væsner. Fantasy er en fantastisk verden, med mange mærkelige ting. Så fantasy er en verden hvor alt kan lad sig gøre.

4. Personer i en fantastisk fortælling

4.1. Hoved personen i en fantastisk fortælling, oplever for det meste en meget dårlig barndom med mobning og dårlige forældre