Online Mind Mapping and Brainstorming

Create your own awesome maps

Online Mind Mapping and Brainstorming

Even on the go

with our free apps for iPhone, iPad and Android

Get Started

Already have an account? Log In

Færøerne by Mind Map: Færøerne
0.0 stars - reviews range from 0 to 5

Færøerne

Færøerne Velkommen til dette mind map, med mange gode informationer og materialer om netop Færøerne. Dette materiale kan du bruge til dit skolearbejde. Rigtig god fornøjelse.   Hele dette mind map er udgivet under Creative Commons licensen CC:BY mens indholdet sagtens kan være udgivet under andre licenser - husk at se dig for. Billede til dette punkt: CC:BY-NC af Peter Leth.

Billeder fra Flickr

Eileen Sandra, Vagar

Eileen Sandras billedsamling er beskyttet af loven om ophavsret. Hun har givet tilladelse til at hendes billeder må anvendes til skolebrug, på måder der ikke er krænkende eller på andre måder misbruger indholdet. Samt at anvendelsen selvfølgelig er uden økonomisk vinding.

Erik Christensen, Porkeri

Erik Christensens billeder er udgivet under almindelig ophavsret. Det betyder at man først skal spørge om lov. Det har vi gjort, og herunder er tilladelsen, og de vilkår som gælder; nemlig at du selvfølgelig kildeangiver Erik Christensen som ophavsmand og at du sender ham en besked, når du anvender hans billeder.   From: Erik Christensen, Porkeri Erik Christensen Subject: Re: Tilladelse til brug af billeder? Hej I har min tilladelse til at bruge mine fotos fra Færøerne til skolebrug, hvis det benyttede foto mærkes med Erik Christensen, Porkeri. Send venligst også en link til mig når materialet offentliggøres på Internettet. Venlig hilsen Erik Christensen FO 950 Porkeri

Stig Nygaard

Stig Nygaards billeder fra Færøerne er udgivet under en Creative Commons licens. Nemlig CC:BY. Det betyder at du må anvende billlederne frit, blot du husker at angive Stig Nygaard som ophavsmand, og viser CC-licensen i forbindelse med værket.

Peter Leth

CC BY_NC

Færøske fugle - fra Birds of the world

Birds of the world henter billeder fra Flickr ind i en stor samling. Husk at se efter om billederne også er udgivet under en brugbar licens.

Færøske Nyheder

Her kan du læse de sidste nyheder fra den færøske radio og evt. høre radionen direkte. Dimmalætting. Færøsk dagblad, hvor du akkurart lige kan få lov til at ...

Wikipedia

Færøerne

Vikingetiden på Færøerne

Denne artikel er en del af en såkaldt "busrute" der er en guide gennem en række spændende arktikler, alle har de omdrejningspunktet Færøerne.

Wiki Commons

Færøerne

Wikipedia på mobilen

Denne hjemmeside er oplagt at anvende til visning på mobiltelefonen.  

Færøerne

Sådan lyder færøsk

På denne side kan du høre nogle enkle sætninger og ord på færøsk. Her finder du også en lille ordbog og et lille stykke færøsk musik.

Skolebiblioteket

Huske at dette mind map kan klones - du kan altså lave din egen kopi, og der kan du så skrive den rigtige adresse på netop jeres udlånsside. Den viste skole er kun et eksempel.

Blandet

Nyd flotte panoramaoptagelser

Twitter om Færøerne #faroe