Online Mind Mapping and Brainstorming

Create your own awesome maps

Online Mind Mapping and Brainstorming

Even on the go

with our free apps for iPhone, iPad and Android

Get Started

Already have an account? Log In

de eerste schoolperiode op het ROC by Mind Map: de eerste schoolperiode op het ROC
0.0 stars - reviews range from 0 to 5

de eerste schoolperiode op het ROC

lessen

de lessen zijn wel leuk, alleen soms wordt er te veel gepraat en kan ik soms mijn hoofd er soms niet bij houden. De opdrachten die we bij sommige lessen moeten maken vind ik wel heel leuk, maar natuurlijk zitten er soms ook wel opdrachten bij die niet leuk zijn.

activiteiten

de activiteiten die we tot nu toe gedaan hebben vind ik wel heel leuk. Ik heb me daar erg vermaakt maar de dingen die minder waren hebben we allemaal met de coach besproken. RockStars vond ik wat minder leuk omdat ik er totaal niet van hou om iets voor een groot publiek te doen, omdat ik bang ben uitgelachen te worden.

gebouw

ik vind het wel fijn dat het gebouw klein is. Want dan kan je de leraren ook sneller vinden als je bijvoorbeeld een vraag hebt. Het olc vind ik heel fijn zodat je ook voor jezelf kan werken als je dingen nog niet af hebt of als je vooruit wilt werken.

stamgroep en klas

ik ben heel erg blij met de klas. We kunnen het allemaal heel goed met elkaar vinden. Af en toe zijn er wel onenigheden bij samenwerkings opdrachten maar die horen er ook bij. We kunnen het ook goed vinden met 1C en in de lessen is altijd wel een goede sfeer.

BPV

ik ga stage lopen bij de werft. Mijn motivatie was dat ik die school erg leuk vond omdat toen we met een 3e jaars mee moesten lopen ik daar was. Ik heb er ook heel erg veel zin in omdat het er dan allemaal wat meer op gaat lijken