Online Mind Mapping and Brainstorming

Create your own awesome maps

Online Mind Mapping and Brainstorming

Even on the go

with our free apps for iPhone, iPad and Android

Get Started

Already have an account? Log In

Risøyhamn skole på Moodle by Mind Map: Risøyhamn skole på Moodle
0.0 stars - reviews range from 0 to 5

Risøyhamn skole på Moodle

Logge inn

Logge inn på Risøyhamn skole: Elever og lærere ved Risøyhamn skole har egne brukernavn og passord for å logge inn på skolens nettsted. Foreldre kan logge inn som gjest. Lærere har rettigheter til å administrere kursene de er medlem av. Det vil si at de kan legge ut nytt stoff og lage innleveringer for elevene. Elevene har tilgang til de kursene de er medlem av. Det vil si at elever på ulike trinn ikke har tilgang til hverandres kurs. Foreldre kan logge på som gjest. Gjester kan laste ned ukeplanen og lese informasjon som er publisert på nettstedets forside.  

Forum

En av funksjonene du har tilgang til på Moodle er forum! Forumet opprettes kan opprettes av lærere. Administrator kan gi elever mulighet til å opprette forum selv.  Forum kan for eksempel benyttes til diskusjoner og samarbeid.  

Innlevering

Blogg

Risøyhamn skoles blogg:   Risøyhamn skole har en egen blogg. Den ble laget i forbindelse med deltakelse i Lærende nettverk IKT, Vesterålen. Bloggen ble kåret til den beste blant alle deltakerskolene. Bloggen brukes til å spre informasjon og presentere elevarbeid digitalt. Her fins bilder, presentasjoner og filmer hovedsaklig av elevarbeid. Det er mulig for alle å kommentere blogginnleggene. I tillegg har hver bruker på Moodle muligheten til å skrive egen blogg. Man kan også lese hverandres blogger. Dette gir nok en mulighet til å spre informasjon og dele meninger på Internett.