KRIJIMI I WEB FAQES PERMES WIZARD

Get Started. It's Free
or sign up with your email address
KRIJIMI I WEB FAQES PERMES WIZARD by Mind Map: KRIJIMI I WEB FAQES PERMES WIZARD

1. Pas faqes se par kalohet te faqja e dyt ku definohen pytjet dhe fushat te cilat duhet te plotsohen

2. Ne faqen e tret kemi te bejme me zgjedhjen e te dhenave hyrse

3. Ne faqen e katert kerkohen te percaktohen te dhenat qe do mblidhen

4. Ne faqen e pest mund te shtojm edhe pytje ne formular duke shtypur tastin Add

5. Ne faqen e gjasht Wizard ofron mundesin e ruajtjes ne web faqe ,tekst fajll ose si CGI script po ashtu duhet plotsuar emri i fajllit

6. Front Page ofron perdorimin e magjistarit i cili lehtson krijimin e faqeve

7. Form page wizard hapet me te njejten procedur siq eshte hapur shablloni per foto veqse ket rast zgjedhim Form Page Wizard

8. Magjistari udheheq perdoruesin ne faza te ndryshme per krijimin e web faqes

9. Ne faqen e fundit klikojm finish

10. Nese e shikojm me Internet Explorer faqja do duket keshtu