Quirine van Sundert Werkproces 3.1 OAO 3D

Get Started. It's Free
or sign up with your email address
Quirine van Sundert Werkproces 3.1 OAO 3D by Mind Map: Quirine van Sundert Werkproces 3.1  OAO 3D

1. Ad 1.

1.1. POP 6

1.1.1. Feedback op POP 6.

1.1.1.1. Ik ben na deze pop goed aan het werk gegaan met dingen durven te vragen en dingen zelf durven te doen op stage. Ik was nog heel terughoudend en heb me hierin goed verbeterd. Ben dingen gaan vrgane of ik bijvoorbeeld een kind kon gaan helpen of dat ik uit mezelf al naar een kind liep en haar al snel een zorg minder van haar afnam.

1.2. POP 8

1.2.1. Feedback op POP 8.

1.2.1.1. Het initiatief nemen was bij mij ver te vinden. Ik vond het allemaal nog eng en omdat het niet lekker liep op stage was dit nog moeilijker om hieraan te werken. Toch heb ik me wel kunnen verbeteren. Ik ben vaker naar mijn BPV-begeleider toe gegaan om te vragen of ik iets voor haar kon doen, of dat er nog werkjes zijn die ik af kan maken. Dit vond ze fijn. Ze kon aan mij zien dat ik wel steeds lekkerder in mijn vel kwam te zitten en dat ik er wel wat voor wou doen. Ik heb dit ook allemaal bsproken met mijn coach.

1.3. POP 10

1.3.1. Feedback op POP 10.

1.3.1.1. In deze periode wou ik meer gaan werken aan het plannen van mijn examens. Ik wacht nog teveel af om aan de slag te gaan met mijn examens. Dit moet ik niet doen en heb ik voor mezelf een schema gemaakt waar ik me dan ook aan kan houden. Hierdoor zijn mijn examens optijd af en kan ik ze optijd opsturen.

2. Ad. 2

2.1. Laat zien in een verslag dat je hebt geprobeerd om de feedback van jouw BPV-er, coach, vakdocent te verwerken en aan te pakken om je beroepsniveau te verhogen en hoe dat is gegaan.

3. Ad 3

3.1. Feedback op mijn Starrt's

3.1.1. Hoe vind ik de feedback op mijn Starrt's

3.1.1.1. Ik vond het fijn om te horen dat ik goe consequent bezig ben geweest. Dit is toch wat bij de opleiding hoort. Verder vind ik het leuk om te horen dat ik al goed inzicht heb. Ik zie dingen al heel snel en probeer dan ook al snel te handelen als ik iets zie wat niet door de beugel kan. De opmerking dat ik goed heb gehandeld op een leerling met een grote mond vind ik leuk om te horen. Het zijn toch schouderklopjes op iets wat je zelf hebt gedaan en dan ook nog goed. Iets waar je trots op kan zijn!

3.2. Feedback op de Starrt's van mijn mede student Lieke Dekkers

4. Ad 4.

4.1. 4 A. Jou persoonlijke mening geeft over over het door ons verstrekte artikel en beschrijft hoe je dit hebt toegepast in jouw porfessionele ontwikkeling voor dit werkproces in een verslag.

4.2. 4 B. Feedback geeft op de persoonlijke mening van een medestudent op dit artikel.