Ce este un virus?

Get Started. It's Free
or sign up with your email address
Ce este un virus? by Mind Map: Ce este un virus?

1. Viruși hardware: sunt cei care afectează discul dur, discul flexibil și memoria. Viruși software: afectează fișierele si programele aflate in memorie sau pe disc, inclusiv sistemul de operare sau componente ale acestuia.

2. Tipuri de virusi: Apple123,Virusul Melisa,Bubble Boy,Love Bug (I love you)

3. Ce este un program antivirus?

3.1. este folosit în general pentru prevenirea și eliminarea virușilor de computer, viermilor și cailor troieni. De asemenea, poate detecta și elimina adware, spyware și malware.

3.2. Exemple: Avast , Avetix , Avg , Avira , BiteDefender , Bull Guard , CA , ClamWin , Comodo , Dr. Web , Eset.

4. Oricât de mică experienţă aţi avea în folosirea calculatorului, sigur aţi auzit de viruşi de calculator. Iar dacă aţi auzit de viruşi, probabil că aţi auzit şi de antidot, programul antivirus. În acest articol vom vorbi despre filozofia funcţionării unui program antivirus, despre metodele de detecţie, despre eficienţa unui antivirus etc. Oricât de mică experienţă aţi avea în folosirea calculatorului, sigur aţi auzit de viruşi de calculator. Iar dacă aţi auzit de viruşi, probabil că aţi auzit şi de antidot, programul antivirus. În acest articol vom vorbi despre filozofia funcţionării unui program antivirus, care sunt metodele de depistare pe care softul antivirus le foloseşte, despre câteva recomandări pentru a evita infectarea calculatorului, dar şi despre cât de eficient este în general un antivirus.