Kërkimi dhe zëvendësimi i te dhënave

Track and organize your meetings within your company

Get Started. It's Free
or sign up with your email address
Kërkimi dhe zëvendësimi i te dhënave by Mind Map: Kërkimi dhe zëvendësimi i te dhënave

1. Zevendesimi :Klikoni ne butonin Find and Select pastaj zgjedheni opsionin Replace

2. Butoni Replace ben zevendesimin hap pas hapi

3. Butoni Replace All ben zv ne nje hap te vetem

4. Butoni CLOSE perfundon procesin e zevendesimit

5. Punoi:Flamur Avdiu

6. Kerkimi: Klikoni ne butonin Find and Select.

7. Zgjedhni opsionin Find ose perdorni konponimin e tasteve Ctrl+F.

8. Shkruani tekstin qe kerkoni ne fushen e kerkimit Find What.

9. Zgjedhni opsionin By Columns per kerkimin ne shtylla.

10. Kur teksti gjendet ne disa qelia ateher klikoni Find Next.

11. Kur perfundoni me kerkimin klikoni ne butonin CLOSE