Xarxa M

Plan your projects and define important tasks and actions

Comienza Ya. Es Gratis
ó regístrate con tu dirección de correo electrónico
Xarxa M por Mind Map: Xarxa M

1. Col.laboració amb Serveis Socials, projecte comunitari de Manacor. Xarxa M ofereix els seus serveis a la comunitat local en conveni de col.laboració.

2. Banc de Terres de Mallorca

2.1. Custòdia de la terra, la cultura i els coneixements.

2.2. Fomentam l'agricultura ecològica, les varietats locals, la permacultura, l'agricultura regenerativa i totes les professions relacionades amb la gestió ecològica i holistica. Per la sobirania alimentària, la dignificació de la feina de pagesía, la salut, la valoració, conservació i regeneració dels nostres espais naturals.

2.3. Ajudam a crear acords entre propietaris que disposen de terra i persones que en cerquen per cultivar.

2.3.1. Included

2.3.2. Included

2.3.3. Excluded

2.4. Gratuït

2.5. Gestió col.laborativa

2.6. Organitzam trobades a les que estan convidades totes les persones implicades: propietaris, persones interessades en conrear, i persones que representen els projectes i associacions de la xarxa d'entitats que poden oferir l'assesorament i la formació necessàries per crear un acord positiu.

3. Feim xarxa d'entitats a Mallorca en l'àmbit de l'ecologia. Cercam crear vincles, ajudar a donar a conèixer la feina de les distintes entitats i donar-lis suport, impulsar la cooperació i crear sinergies, i convidar a la gestió col.laborativa del Banc de Terres de Mallorca.

4. Xarxa d'intercanvi

4.1. intercanvi de coneixements, i serveis

4.2. intercanvi de bens

4.2.1. Botiga d'intercanvi

4.2.2. Botiga virtual

4.3. Moneda social. Economia social, circular.

4.4. Com funciona? 1- Inscripció gratuïta. 2- Es poden dur tot tipus de coses en bon estat que puguin tenir una vida més llarga i fer servei a altres persones. 3- Les coses grans que no tenen cabuda a la botiga s'ofereixen al tauler d'anuncis al local i a la botiga virtual. 4- El valor obtingut s'acumula al compte de l'usuari, no caduca, i es pot fer servir per comprar a la botiga i també per comprar serveis. 5- També pots obtenir punts oferint serveis, i fent de voluntari a la botiga o altres projectes de la xarxa. 6. El valor d'1 hora = 10 punts de moneda social (ferrerets).

5. Altres activitats relacionades amb l'ecologia: tallers, participació a fires, etc