Samenwerkend

Mind Mappen

Meer dan 6 miljoen mensen gebruiken MindMeister voor hun creatieve werk.

Google Registreren  met Google Facebook Registreren  met Facebook of registreren
met uw email adres
Header devices
Companies

Online Mind Mappen

MindMeister is gereedschap voor online mindmappen, waarmee u uw ideeen visueel kunt vastleggen, ontwikkelen en delen. Meer dan 6 miljoen mensen gebruiken nu al onze prijswinnende mindmap bewerker voor brainstormen, aantekeningen maken, projectplanning en talloze andere creatieve opdrachten. MindMeister is helemaal op het web gebaseerd, dat betekent zonder downloaden en updaten! Of u nu met Windows werkt, Mac OS of Linux, u hebt altijd toegang tot uw mindmappen direct in de web-browser.

Lees meer Casestudy ea

Vergaderingen verlopen sneller, efficiënter en met meer begrip dankzij het toegevoegde visuele element dat MindMeister biedt.

Terry Wilson

Section_animation Created with Sketch.

Samenwerken in Groepsverband

Minmappen in groepsverband is nooit eenvoudiger geweest. Met MindMeisterkun je jouw mindmappen delen met net zo veel vrienden of collega’s als je wilt en samenwerken met hen op hetzelfde moment. Of je nou tegenover elkaar zit of duizend kilometer uit elkaar, iedereen kan direct de veranderingen zien die in de mindmap zijn gemaakt. Mensen die samenwerken kunnen snal commentaar geven op onderwerpen, stemmen op ideeen of veranderingen bespreken met een ingebouwde chat.

Lees meer
Apple watch Iphone Macbook Ipad

Met MindMeisters gratis mobiele apps voor iOS en Android kun je onderweg jouw mappen bekijken, bewerken en presenteren .

Badge app store Badge play store
Rays

Verbluffende Presentaties

Jouw ideeen visualiseren is de sterkste manier om ze te delen met anderen. Met de ingebouwde presentatiemodus kun je mindmappen binnen enkele seconden veranderen in prachtige dynamische diavoorstelling. Zodra je klaar bent kun je de dia’s exporteren als PNGs, de presentatie inbedden in je website, of zelfs direct versturen naar jouw online medewerkers.

Lees meer Casestudy sap

Eerst begonnen we  MindMeister op een informele manier te gebruiken, maar het werd al snel een onmisbaar instrument voor onze projecten.

Srikanth Rajamani

Gemakkelijk Project Management

MindMeister werkt naadloos samen Meister Task, de intuitieve online taak en projectmanagement app voor teams(groepen). Zodra de brainstorm en planningfase klaar is, kun je jouw ideeen knippen en plakken in een verbonden Meister Task project, waar ze worden veranderd in werkbare opdrachten.

Lees meer Casestudy ironshield

Na een presentatie met MindMeister komen mensen vaak naar me toe en vertellen mij hoe boeiende het was, hoe gemakkelijk ze het vonden mijn uitleg te volgen door het gebruik van de mindmap.

Scott E. Plaskett

More features

Top Mind Mapping Voorbeelden

De toepassingsmogelijkheden van een mindmap zijn bijna eindeloos. Bedrijven gebruiken een mindmap meestal voor strategische planning, samenwerking en vernieuwing, terwijl docenten en studenten gebruik maken van mindmappen om complexe problemen te visualiseren en voor betrokkenheid bij de les. Hier zijn vier van de meest voorkomende vormen van gebruik van een mindmap:

Brainstorming

brainstormen

Mind mapping bevordert een vrije stroom van ideeën en helpt u op nieuwe gedachten door middel van associatie. Het is de perfecte tool voor een creatieve brainstorm, alleen of in een team.

Pencil

Notities maken

Of je nu op een conferentie bent of in een collegezaal, het maken van notities in een mindmap is niet alleen efficiënter, de aantekeningen zijn ook makkelijker te bekijken en te onthouden.

Calendar

Planning

U kunt mappen gebruiken om projectplannen schetsen, zakelijke strategieën opzetten, evenementen plannen en nog veel meer. Plannen met mindmappen is makkelijk, visueel en het voelt niet als werken!

Flipchart

Meeting Management

Bereid voor en verstuur de vergaderagenda, maak snel presentaties, maak notulen en wijs uitvoerbare taken toe en dat allemaal op een enkele mindmap.

MindMeister wordt gezien als de beste online mindmappen software in de huidige markt. Met de prijwinnende online versie en de gratis mobiele apps voor iPhone, iPad en Android, kun je mindmappen op school, thuis, op kantoor en zelfs onderweg. Met MindMeister is mindmappen zo eenvoudig en intuitief dat iedereen, van eersteklasser tot CEO, het kan gebruiken om productiviteit te verbeteren en hun crearieve ideeen om te zetten in actie. MindMeister biedt een flink aantal sterke eigenschappenwaarmee gebruikers kunnen samenwerken en brainstormen online, projecten plannen, aanpak van zaken ontwikkelen, dynamische presentatie maken en talloze voordelen van mindmappen gebruiken voor onderwijs. Voor dat doel geeft MindMeister grote student en leerkracht kortingen, en biedt zelfs gratis accounts met wel tot 10 mindmappen met alle eigenschappen die nodig zijn voor een eenvoudige en toch krachtige ervaring met mindmappen.