Slip dit teams kreativitet løs

Brainstorming i samarbejde.

Mød MindMeister: det prisbelønnede brainstormingværktøj, der hjælper dig med at indfange dine idéer hurtigt og nemt – uanset hvor du er, og uanset hvad du laver.

  • Brainstorm og organiser ideer.
  • Samarbejd og del med kolleger .
  • Omsæt ideer til handling med MeisterTask-integrationen.

Tillid fra 25 millioner af tilfredse kunder verden over

Brainstorm når som helst og hvor som helst

Klar til hvad som helst.

Uanset om du brainstormer alene eller sammen med dit team, er ingen idé for stor eller for lille til MindMeister. Med intuitive, brugervenlige funktioner og et uendeligt lærred, hvor du kan udvide dine tanker, er det kun din egen fantasi, der sætter grænser.

Den perfekte storm

Egenskaber skabt til brainstorming.

Samarbejde hjælper gode idéer med at vokse. Brug MindMeister til at samle dit team, uanset hvor de befinder sig. Indfang ideer og få feedback med det samme med realtids- og simultan brainstorming, eller gem din session for at præsentere den for andre senere.

Over 24 millioner brugere har tillid til os

Start gratis.
Opgrader når som helst.

Brainstorming-teknikker

Brainstorming i samarbejde, forklaret.

Brainstorming er et meget populært begreb med utallige definitioner. Som eksperter i kreativitet og idéudvikling ser vi det som et kraftfuldt værktøj til at hjælpe dig med at skabe og udvikle idéer, alene eller i en gruppe. Brainstormingens styrke ligger i dens enkelhed, men det betyder ikke, at det er let: Alle kan brainstorme, men at brainstorme godt kræver fokus og god teknik. Så hvad er brainstorming, og hvordan kan du bruge mindmaps til at generere bedre idéer?

“Når det gælder om at generere idéer og arbejde med kreative opgaver, er mindmaps 30 procent mere effektive end lineære dokumenter.”

Daniel Attallah, CEO

Læs hele historien

Give Context to Your Ideas

Tilføj. Link. Integrer

Vores mobilapps

Kreativitet, kortlagt.

Når som helst, hvor som helst.

Download vores native apps til at lave mindmaps, uanset hvor du er. MindMeister mobile understøtter samarbejde i realtid, automatisk synkronisering og meget mere.

Sikring af dine ideer

Dit privatliv. Vores prioritet.

MindMeister er en Trusted Cloud-certificeret tjeneste og er fuldt ud i overensstemmelse med EU-GDPR. Alle vores produkter er hostet i EU med servere placeret i et ISO 27001-certificeret datacenter i Frankfurt, Tyskland.

Oplev styrken ved mindmapping

Skab episke brainstorms med MindMeister.