MindMeister-funktioner

Det ultimative værktøjssæt, som bringer idéer til live.

Fra din første brainstorming til din færdige præsentation kan MindMeisters omfattende sæt af funktioner fyre op under din kreativitet hvert enkelt trin på vejen. Lær mere om det grundlæggende bag mindmapping, funktioner til samarbejde og deling, teamadministrationsfunktionalitet og muligheder for mindmapping på mobil.

Frigør din kreativitet

MindMeister er et perfekt værktøj, som hjælper med kreativiteten og
produktiviteten på dit team.

Grundlæggende om mindmapping

Uanset om du er en nybegynder inden for mindmapping eller en erfaren entusiast, giver MindMeister dig mulighed for at oprette intuitive mindmaps, der informerer og inspirerer.

Temaer

Udforsk MindMeisters fagligt designede temaer for at tilføje farve og stil til dine mindmaps: forbedrer læsbarhed og forståelse.

Kortlayout

Organiser dine kort i en række layouts – bl.a. organisationsdiagrammer og justerede formater – for at udvikle effektive idéer effektivt.

Skabeloner

Vælg den type mindmap, der bedst passer til dine behov, fra MindMeisters samling af foruddefinerede skabeloner: et mindmap til enhver situation.

Vedhæftede filer

Tilføj kontekst uden at lave rod. Vedhæft filer til mindmap fra lokal opbevaring, Dropbox, Evernote eller Google Drive og se dem i MindMeister.

Indlejreder medier

Forbedr dine mindmaps med integrerede vedhæftninger af multimedier i mindmapsemner som bl.a. videoer, billeder, gifs og links.

Emnenoter

Hold styr på dine tankeprocesser, og giv kontekst til andre samarbejdspartnere ved at tilføje nyttige noter til dit mindmaps emner.

Import

Konverter dine MindManager-, XMind- eller Freemind-filer til MindMeister-mindmaps ved hjælp af den hurtige og nemme importfunktion.

Eksport

Udvikl og præsenter dine mindmaps med andre typer software ved at eksportere til PDF, Microsoft Word, PowerPoint og mere.

Genvejstaster

Arbejd smartere med genvejstaster. Tilføj emner, formatér tekst, og arranger dit kort med lethed. Mindmapping har aldrig været lettere.

Funktioner til samarbejde

Fra informationsdeling og fælles brainstorming til projektplanlægning hjælper MindMeisters spektakulære samarbejdsfunktioner dig med at få mest muligt ud af at samarbejde med dit team.

Chat

Brug MindMeister indbyggede chatvindue til at kommunikere hurtigtere med samarbejdspartnere – og uden at forlade dit tankekort.

Kommentarer

Sæt gang i debatten ved hjælp af MindMeisters kommentarfunktion: Udveksl tanker og forslag med dit team på en logisk, struktureret måde.

Afstemning

Demokratiser brainstormingsprocessen ved at få teammedlemmer til at stemme om kortemner. Brug resultaterne til at promovere de bedste idéer!

Brainstormingstilstand

Brug MindMeisters brainstormingstilstand til at få gang i gode brainstormingsessioner med dit team. Lad kreativiteten flyde!

Præsentationstilstand

Skift til MindMeisters præsentationstilstand for at skabe minimalistiske, attraktive lysbilledshow, der viser dit mindmaps nøgleidéer igen.

Historiktilstand

Tag en tur gennem tiden med MindMeisters historiktilstand med animationer, der viser, hvordan idéer kan vokse sig til utrolige mindmaps.

MeisterTask-integration

Omdan dine mindmaps til fulde projekter med MeisterTask-integrationen: den hurtigste vej fra tanke til handling.

Samarbejdsværktøj

Integrer mindmapping problemfrit i dit teams eksisterende samarbejdsværktøjer, bl.a. Microsoft Teams og G Suite.

Del link

Spred gode ideer hurtigt med dit korts unikke delingslink. Lavede du en fejl? Generer et nyt link til enhver tid at tilbagekalde adgangen.

Funktioner til administratorer

Kreativitet kræver kontrol: Derfor har vi gjort det så let som muligt at styre, hvordan dit team bruger MindMeister.

Administratorkonto

Definer, hvordan dit team bruger MindMeister: Administrer brugere, grupper og abonnementsmuligheder fra en enkelt teamadministratorportal.

Brugergrupper

Opret grupper inden for din virksomhed – som afdelinger eller projektteams – for at strømline kortlagring og deling.

Roller og tilladelser

Beslut, hvem der kan se og redigere kort ved at indstille tilladelser til brugere og grupper. Definer tilladelser for hvert enkelt kort.

Funktioner til udgivelse

Når du er klar til at dele dine mindmaps, har MindMeister de perfekte værktøjer til at hjælpe dig med at få showet på farten. 

Offentligt mindmapuniverse

Del dine mindmaps med verden via det offentlige univers af mindmaps: med mere end 300.000 mindmaps lavet af mennesker over hele verden.

Udskrivning

Udødeliggør dine mindmaps ved at udskrive dem på papir: perfekt til brug som intuitive læringshjælpemidler eller attraktive uddelingskopier til begivenheder.

Indlejring

Integrer dine mindmaps på hjemmesider eller iblogindlæg for at tilføje farve til tekst og kontekst til idéer: opdateret i realtid fra MindMeister.

Mindmapping på farten

Kreativitet kan ramme, uanset hvor du er. Med MindMeisters funktioner til mindmapping på mobilen går du aldrig glip af et øjeblik.

Mobilapps

Få adgang til dine mindmaps, uanset hvor du er: MindMeisters iOS- og Android-apps gør samarbejde om mindmaps fra din mobile enhed lettere.

E-mailnotifikation

Opsæt e-mailnotfikationer fra MindMeister for at finde ud af, hvornår et mindmap er blevet ændret, eller om en kommentar har brug for din opmærksomhed.

Realtidssynkronisering

Lav ubesværet mindmaps på tværs af flere enheder. Uanset, om du er på computer, telefon eller tablet, holder MindMeister dig med at kortlægge og beskytte dine idéer.

Tid til business

Mindmapping som et team? Oplev de utallige fordele ved en MindMeisters Ehvervskonto.