Bring gode idéer ud i livet

Mindmapping gjort enkelt.

Brug MindMeister til at lave smukke mindmaps hurtigt og nemt. Registrer, organiser og del dine idéer med verdens førende værktøj til mindmapping.

  • Fantastiske mindmaps med smukke temaer.
  • Nem kortlægning og deling af idéer.
  • Samarbejdende mindmapping på alle enheder.

Tillid fra 25 millioner af tilfredse kunder verden over

Gå fra rodet til opmærksom

Den perfekte brainstorm.

Mindmapping online gør det nemt at brainstorme, organisere dine tanker og samarbejde med andre i din virksomhed eller dit klasseværelse. Med et uendeligt stort lærred til dine idéer er det kun fantasien, der sætter grænser.

Slip kreativiteten løs

MindMeister: Funktionerne.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren entusiast, kan MindMeister lære dig at lave mindmaps og give dig mulighed for at skabe intuitive ressourcer til at organisere, informere og inspirere dit team. MindMeisters omfattende sæt af funktioner giver næring til din kreativitet hvert skridt på vejen.

Over 24 millioner brugere har tillid til os

Start gratis.
Opgrader når som helst.

Hvad er mindmapping?

Mindmapping online, forklaret.

Mindmapping er en metode til visualisering for skriftlig information. Hovedemnet er placeret i midten af mindmappet, og relaterede idéer forgrener sig ud i alle retninger derfra. Selv om du kan lave mindmapping på papir, tilføjer værktøjer til mindmapping online en ny dimension til processen, fordi de gør det muligt at samarbejde i realtid med kolleger (selv på afstand) og endda meget mere end det.

“Uanset om du har erfaring med mindmapping eller ej, gør MindMeister det nemt at brainstorme, skitsere og uddybe idéer, koncepter og planer.”

Brett Terpstra

Læs hele historien

Dine idéer, kortlagt.

Sådan opretter du et mindmap.

Tag de første skridt på vejen til booste kreativitet. Når du har tilmeldt dig MindMeister, er det lige så nemt som 1, 2, 3 at oprette dit første mindmap.

Start med en central idé

Det centrale emne er fokusset for dit mindmap. Det kan være en idé, du vil udforske, eller et problem, du vil løse.

Tilføj relaterede emner som grene

Tilføj de overordnnede kategorier, der vedrører din centrale idé. Alle nye idéer forgrener sig fra midten.

Brug stilarter til at gøre det dit helt eget

Mindmaps hjælper med at organisere idéer visuelt. Brug farver, billeder, forbindelseslinjer og meget mere for at gøre dit mindmap struktureret og overskueligt.

Giv dine ideer en kontekst

Tilføj. Link. Integrer

Vores mobilapps

Kreativitet, kortlagt.

Når som helst, hvor som helst.

Download vores native apps til at lave mindmaps, uanset hvor du er. MindMeister mobile understøtter samarbejde i realtid, automatisk synkronisering og meget mere.

Sikring af dine ideer

Dit privatliv. Vores prioritet.

MindMeister er en Trusted Cloud-certificeret tjeneste og er fuldt ud i overensstemmelse med EU-GDPR. Alle vores produkter er hostet i EU med servere placeret i et ISO 27001-certificeret datacenter i Frankfurt, Tyskland.

Oplev styrken ved mindmapping

Prøv MindMeister gratis.
Opgrader når som helst.