Kortlæg vejen til succes

Visuel projektplanlægning

Du behøver ikke at være ekspert i strategi for at planlægge et projekt og skabe succes. Organiser, planlæg og juster, så dit teams udfører deres hidtil bedste projekt med MindMeister.

  • Organiser idéer og sæt S.M.A.R.T.-mål.
  • Få vigtige aktører og deltagere på samme side.
  • Gør planer til handling med MeisterTask-integrationen.

Tillid fra 25 millioner af tilfredse kunder verden over

Er du klar?

Planlæg et projekt med mindmaps.

Giv dit team de værktøjer til projektplanlægning, de har brug for, så de kan forblive kreative. Lad dit team brainstorme idéer, og samarbejd derefter om at forfine projektplanlægningen online. Integrer dine mindmaps til projekter med MeisterTask for at omsætte idéer til handling!

Juster når som helst og hvor som helst

Remote projektplanlægning.

Bare fordi I ikke er på samme tid, betyder det ikke, at I ikke kan lave fantastiske projektplaner. Med MindMeisters samarbejdsfunktioner er det nemt at planlægge projekter. Når som helst, hvor som helst.

Projektplanlægning online

Sæt dine projekter i centrum.

Fra den første brainstormingsession til den endelige præsentation er MindMeisters omfattende sæt af funktioner perfekt til at få mest muligt ud af dine projektplaner.

Se, hvorfor mere end 26.000 teams stoler på MindMeister, når det kommer til deres projekter.

Start gratis.
Opgrader når som helst.

Tre trin til bedre projekter

Sådan planlægger du et projekt med mindmaps.

Din projektplan er afgørende for, om dit projekt bliver en succes. En god projektplan indeholder dine mål og målsætninger, budget og omkostninger, ressourcer og specifikke opgaver. Mindmaps hjælper med at planlægge konkrete trin i dit projekt og booste samarbejdet, kreativiteten og fleksibiliteten i løbet af processen. Med mindmaps kan du strømline og forbedre alle projekter – både simple og mere komplekse – til enhver tid i processen. Her er tre trin til succesfuld planlægning med mindmaps:

Planlæg, udfør, dokumentér, færdig.

Meister-suiten

Projektplanlægning er det første skridt mod et projekts succes. Brug hele Meister-suiten, og styr dine projekter fra idéudikling til udførelse og dokumentation. Det er en problemfri end-to-end-styring af workflow.

  • Brainstorm med klargjorte skabeloner til projektplanlægning i MindMeister.
  • Administrer opgaver og to-dos med MeisterTask.
  • Opret specifikationer og dokumentation i MeisterNote.

“Vi udvikler emner og idéer med mindmaps i MindMeister. Sådan kan vi bygge løsninger ud fra idéer med samarbejde på tværs af hele banken.”

Sebastian Kraft

Head of Organizational Development, Volksbank Raiffeisenbank (VR) Würzburg

Giv dine ideer en kontekst

Tilføj. Link. Integrer

Sikring af dine ideer

Dit privatliv. Vores prioritet.

MindMeister er en Trusted Cloud-certificeret tjeneste og er fuldt ud i overensstemmelse med EU-GDPR. Alle vores produkter er hostet i EU med servere placeret i et ISO 27001-certificeret datacenter i Frankfurt, Tyskland.

Oplev styrken ved mindmapping

Prøv MindMeister gratis.
Opgrader når som helst.