Ontketen de creativiteit van je team

Samenwerkend brainstormen.

Maak kennis met MindMeister: de bekroonde brainstormtool waarmee je je ideeën snel en gemakkelijk kunt vastleggen – waar je ook bent, wat je ook doet.

  • Brainstorm en organiseer ideeën.
  • Werk samen en deel met collega’s .
  • Zet ideeën om in actie met de MeisterTask-integratie.

Vertrouwd door 25 miljoen tevreden klanten wereldwijd

Altijd en overal brainstormen

Klaar voor alles.

Of je nu alleen of met je team aan het brainstormen bent, geen idee is te groot of te klein voor MindMeister. Met intuïtieve, gebruiksvriendelijke functies en een oneindig canvas waarop je je gedachten kan uitbreiden, is je enige beperking je eigen verbeeldingskracht.

De perfecte storm

Functies gemaakt voor brainstormen.

Samenwerking helpt goede ideeën groeien. Gebruik MindMeister om je team samen te brengen, waar ze ook zijn. Leg ideeën vast en ontvang direct feedback met realtime, gelijktijdige brainstorming, of sla je sessie op om deze later aan anderen te presenteren.

Vertrouwd door meer dan 24 miljoen gebruikers

Begin gratis.
Upgrade eender wanneer.

Brainstormtechnieken

Collaboratief brainstormen, uitgelegd.

Brainstormen is een modewoord met talloze definities. Als experts op het gebied van creativiteit en ideevorming zien we het als een krachtig hulpmiddel om je te helpen ideeën te creëren en te laten groeien, alleen of in een groep. De kracht van brainstormen zit in de eenvoud, maar dat betekent niet dat het makkelijk is: iedereen kan brainstormen, maar goed brainstormen vereist focus en een goede techniek. Dus, wat is brainstormen en hoe kun je mindmappen gebruiken om betere ideeën te genereren?

“Als het gaat om het genereren van ideeën en het uitvoeren van creatieve taken, zijn mindmaps 30 procent efficiënter dan lineaire documenten.”

Daniel Attallah, CEO

Lees het verhaal

Geef context aan je ideeën

Toevoegen. Koppelen. Integreren.

Onze mobiele apps

Creativiteit in kaart gebracht.

Altijd en overal.

Download onze native apps naar mindmap waar je ook bent. MindMeister mobiel ondersteunt realtime samenwerking, automatische synchronisatie en meer.

Jouw ideeën beveiligen

Uw privacy. Onze prioriteit.

MindMeister is een door Trusted Cloud gecertificeerde service en voldoet volledig aan de EU-GDPR. Al onze producten worden gehost in de Europese Unie met servers in een ISO 27001-gecertificeerd datacenter in Frankfurt, Duitsland.

Ervaar de kracht van mindmapping

Creëer epische brainstorms met MindMeister .