Online Mind Mapping and Brainstorming

Create your own awesome maps

Online Mind Mapping and Brainstorming

Even on the go

with our free apps for iPhone, iPad and Android

Get Started

Already have an account? Log In

werveltrap by Mind Map: werveltrap
0.0 stars - reviews range from 0 to 5

werveltrap

De werveltrap is een heldenpad naar verdieping in jezelf door talenten te ontwikkelen. Elk talent heeft een eigen frequentie. In een groep is zichtbaar welke mensen met elkaar resoneren. Onderzoek toont aan dat relaties bestaan met Chakras. Als dat waar is, dan zou Talent ontwikkeld kunnen worden door Chakras te stimuleren met Klanken.Door die frequenties op je in te laten werken(lopen en luisteren) worden talenten geactiveerd. Bij de meeste mensen zijn de basistalenten zoals doen, rekenen en taal redelijk ontwikkeld. Basistalenten zijn nauw verbonden met ego: wie schrijft, die blijft. Bij ontwikkeling van andere talenten mag je ego loslaten als deel van een groter geheel. Genoemde frequenties zijn te vinden bij Solfeggio. Kijk ook bij Hemelbrug!

hemelbrug

kundalini

ida

pingala

kundalini

hemelbrug

talententune

chakras

solfeggio

labyrint

Bij het volgen van het Labyrint komen hersenhelften weer in balans. Je kunt ook zelf een labyrint tekenen met krijt of in zand.

paradijs

labyrint is een trap naar het Paradijs, onafhankelijk van tijd en plaats, waarbij denken niet meer, of nog niet nodig is.

chartres

resoneren

wat je ziet

energie

robot/engel

werelden

balans

passage

universum

gezond

zonnezegels

klik op de witte pijl voor de 20 zonnetekens.

geometrie

vortex

merkaba

merkaba

wakker

youtube

phi

vortex

tao