Online Mind Mapping and Brainstorming

Create your own awesome maps

Online Mind Mapping and Brainstorming

Even on the go

with our free apps for iPhone, iPad and Android

Get Started

Already have an account? Log In

12e IAF Nederland Conferentie 18 & 19 juni 2015 by Mind Map: 12e IAF Nederland Conferentie 18 & 19 juni 2015
0.0 stars - reviews range from 0 to 5

12e IAF Nederland Conferentie 18 & 19 juni 2015

Op vrijdag 19 juni 2015 organiseert de Internationale Associatie van Facilitators (IAF) Nederland haar 12e jaarlijkse conferentie, met een optionele prelude voor de liefhebbers op donderdagmiddag 18 juni. Dit jaar is het thema ‘Grenzeloos faciliteren'. Met een inhoudelijk programma, dat de grenzen van het vakgebied opzoekt en soms spontaan overstijgt. Spelend met tijd en ruimte, ruimte voor de visuele dialoog, knopen doorhakkend, in een vorm-vaste of juist vorm-vrije omgeving. Doen waar we voor gevraagd worden. Een conferentie van facilitators voor facilitators. En voor iedereen die met groepen werkt: adviseurs, trainers, coaches, project/programmamanagers, creatieven en managers. Connecting Worlds. In woorden en beelden. Vrij naar Picasso - Every image becomes reality!

waar en wanneer

Kontakt der Kontinenten

18 & 19 juni 2015

programma

18 juni 2015

19 juni 2015

de thema's

Every image becomes reality - deze uitspraak van Picasso loopt als een rode draad door de conferentie. Vanaf inschrijving, plenaire sessie, lunch, breaks en afsluiting. Een ontdekkingstocht in een museale opdracht. Kunst om te genieten, om je nieuwsgierig te maken, vraagtekens te plaatsen, aan het denken te zetten. Een opdracht die tot jouw verbeelding spreekt van waar je mee binnenkomt en wat je mee naar huis neemt. In de kunst om vrij te kunnen associëren over jouw beeld van grenzeloos faciliteren word je bijgestaan door Co Doesburg.

Emergentie

Emergentie - het spontane optreden. Emergent gedrag is een spontaan optredend gedragspatroon dat ontstaat als individuen, dingen en de omgeving met elkaar verbonden zijn. Een fenomeen van zelforganisatie. Hoeveel sturing is er dan nog nodig om gedragspatronen te veranderen of te doorbreken en vormen van samenspel te creëren.

Vorm Vast, Vorm Vrij

Over je Grenzen

Spelen met tijd en ruimte

Open Space Grenzeloos Faciliteren

Waar worden we voor gevraagd?

De visuele dialoog

Kom vanuit je breinvoorkeur via fifty shades of mapping tot de visuele dialoog.

Knopen doorhakken

Knopen als: problemen, dilemma’s, conflicten. Waar ligt de grens bij ethische delemma"s of lastige situaties waar je dagelijks mee te maken hebt. Dat soort knopen hakken we door met een dialoog, het organiseren van tegenspraak of met Doorbraak Denken.

wie

door

voor

interessante links

conferentiewebsite

IAF

Kontakt der Kontinenten

COCD

Synpro

DoorbraakDenken

Creatief Denken

Mind@Work

ennuonline

Best Practices User Group

15% korting met code 'IAF15'

Business Mapping

handleiding

takken open-/ dichtklappen

notities

link