Online Mind Mapping and Brainstorming

Create your own awesome maps

Online Mind Mapping and Brainstorming

Even on the go

with our free apps for iPhone, iPad and Android

Get Started

Already have an account? Log In

Eerste periode op het ROC by Mind Map: Eerste periode op het ROC
0.0 stars - reviews range from 0 to 5

Eerste periode op het ROC

Lessen

We vinden de docenten erg aardig. En de opdrachten zijn niet te moeilijk en niet zo lang. De inhoud van de les wordt goed uitgelegd aan het begin van de les en je kunt alles terug vinden in je studiewijzer. Bij coachuur kan je de dingen kwijt waar je het over wil hebben en de coach zal er dan wat aan doen.  

Activiteiten

Rock Stars was op het begin spannend maar als je er stond was het wel leuk. Het kamp was super, we hebben veel nieuwe mensen leren kennen en we hebben de klas beter leren kennen. 3 dagen waren genoeg. De introductiedag was avontuurlijk!

Gebouw

Er is een goede indeling van de lokalen, iedereen kan erin. De aula is wel klein maar dat is niet zo erg. Bij het OLC moet je geluk hebben voor een plaats, het is er altijd druk.

Stamgroep en klas

We hebben een leuke stamgroep. We dachten dat het niet zo goed zou gaan, omdat het alleen maar meiden zijn maar dat valt wel mee. Groep 1G en 1H sluiten goed op elkaar aan, we kunnen het goed met elkaar vinden.  

BPV

We hebben een geel-blaadje in moeten vullen. Daar hebben we 3 scholen op moeten schrijven waar we stage willen gaan lopen en onze motivatie. Binnenkort krijgen we te horen op welke school we in zijn gedeeld en in de 2e periode moeten we stage gaan lopen. Daar hebben we veel zin in.