ontwikkeling van het kind

Get Started. It's Free
or sign up with your email address
ontwikkeling van het kind by Mind Map: ontwikkeling van het kind

1. dreumes

1.1. de dreumes heeft de leeftijd van 18 maanden tot 2 jaar. de dreumes wil alles ontdekken en ze krijgen steeds meer interesse in allerlei spullentjes. de dreumes wil al gaan lopen en gaan staal, het lukt maar wel met hulp. de dreumes gaat nog niet naar school maar kan al wel naar het kinderdagverblijf.

2. peuter

2.1. de peuter heeft de leeftijd van 2 tot 4 jaar. de peuter kan al naar de peuterspeelzaal om te gaan ontdekken hoe het in zijn gangetje gaat op school. ze krijgen een voorbereiding voor de basisschool en ze leren met andere kinderen om gaan. de peuterspeelzaal is dus goed voor de ontwikkeling.

3. basisschoolkind

3.1. het basisschoolkind heeft een leeftijd van 6-12 jaar. de schoolkinderen zitten in groep 3 tot en met 8 van de basisschool. schoolkinderen leren daar onder andere rekenen, lezen, schrijven.

4. baby

4.1. de baby heeft een leeftijd van 0-18 maanden. de baby ruikt de ouders door de geur. en herkent alleen de stem van de moeder want een baby kan nog niet alles goed herkennen en zien. en van de ouders herkent de baby de geur en de stem.

5. Gemaakt door: Kim van den hoof & Besarta sherifi..