Online Mind Mapping and Brainstorming

Create your own awesome maps

Online Mind Mapping and Brainstorming

Even on the go

with our free apps for iPhone, iPad and Android

Get Started

Already have an account? Log In

ontwikkeling van het kind by Mind Map: ontwikkeling van het kind
0.0 stars - reviews range from 0 to 5

ontwikkeling van het kind

dreumes

de dreumes heeft de leeftijd van 18 maanden tot 2 jaar. de dreumes wil alles ontdekken en ze krijgen steeds meer interesse in allerlei spullentjes. de dreumes wil al gaan lopen en gaan staal, het lukt maar wel met hulp. de dreumes gaat nog niet naar school maar kan al wel naar het kinderdagverblijf.

peuter

de peuter heeft de leeftijd van 2 tot 4 jaar. de peuter kan al naar de peuterspeelzaal om te gaan ontdekken hoe het in zijn gangetje gaat op school. ze krijgen een voorbereiding voor de basisschool en ze leren met andere kinderen om gaan. de peuterspeelzaal is dus goed voor de ontwikkeling.

basisschoolkind

het basisschoolkind heeft een leeftijd van 6-12 jaar. de schoolkinderen zitten in groep 3 tot en met 8 van de basisschool. schoolkinderen leren daar onder andere rekenen, lezen, schrijven.

baby

de baby heeft een leeftijd van 0-18 maanden. de baby ruikt de ouders door de geur. en herkent alleen de stem van de moeder want een baby kan nog niet alles goed herkennen en zien. en van de ouders herkent de baby de geur en de stem.

Gemaakt door: Kim van den hoof & Besarta sherifi..