Create your own awesome maps

Even on the go

with our free apps for iPhone, iPad and Android

Get Started

Already have an account?
Log In

WQA by Mind Map: WQA
0.0 stars - reviews range from 0 to 5

WQA

Rossz kamerakép miatt van suspendelve

Csináljon egy speed testet először; várjon míg megnézzük az eredményt

Menjen online ezzel a supportos CameraTest accounttal.

Állítsunk a kamerakép minőségén, mert VERY BAD

Csináljon egy speed testet először; várjon míg megnézzük az eredményt

Menjen online, megnézzük megacamsben

Megacamsben felhúzzuk az értékeket mindenből maximumra HIGH qualityn (bitrate -nél figyelni mi volt az upload speedje)

FPS ugrál, nem megy fel 15 felé, LogiTech kamerája van (GET APPLETLOGból kiderül), Kapcsolja ki a 'RightLight' opciót, Kövesse ezt a guide-ot:, http://logitech-en-amr.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/27006/~/improving-image-quality-on-your-logitech-webcam-with-logitech-webcam-software, Supportnak kép hogy néz ki, http://www.phenocapture.net/miscImages/Support/LogitechAutoAdjOff.jpg, Microsoft kamerája van (GET APPLETLOGból kiderül), Kapcsolja ki a 'True color' opciót, Kép, hol találja:, http://rwlabs.com/images/articles/microsoft/lifecam_studio/pro2.jpg, Camera Splittere van (GET APPLETLOGból kiderül), Kapcsolja ki a splittert és menjen online anélkül, Ha így sem emelkedik az FPS szám, akkor a CPU lesz túlterhelve., Kérjünk Member utility-t, hogy kiderüljön milyen CPU / mennyi RAM van, Ha régi CPU akkor újat kell vennie, Csak a SplitCam-et ajánljuk, ha nagyon muszáj

BITRATE nem megy fel X fölé, hiába nagyobb az upload speedje, Használja valami a netet? Torrentet, más oldalakat, youtube-ot, Messengereket kapcsolja ki!, Wirelesst használ? Váltson át wiredre, Tűzfal kikapcsolása (vagy ezeket a portokat engedélyezze: 80, 1111, 1935, Antivírus kikapcsolása (NOD32, AVG, Norton Antivirus, Kaspersky Antivirus for instance.), Ha ezek sem használnak, végső megoldásként próbálja a routert és a modemet áramtalanítani MINIMUM 1 percig, majd próba újra.

Ha folyamatos a kamerakép HIGH -al és minden maximumon, akkor próbáljuk VERY HIGH-ra is felrakni. Ez nagyon terheli a processzort!