Online Mind Mapping and Brainstorming

Create your own awesome maps

Online Mind Mapping and Brainstorming

Even on the go

with our free apps for iPhone, iPad and Android

Get Started

Already have an account? Log In

WQA by Mind Map: WQA
0.0 stars - reviews range from 0 to 5

WQA

Rossz kamerakép miatt van suspendelve

Csináljon egy speed testet először; várjon míg megnézzük az eredményt

Menjen online ezzel a supportos CameraTest accounttal.

Állítsunk a kamerakép minőségén, mert VERY BAD

Csináljon egy speed testet először; várjon míg megnézzük az eredményt

Menjen online, megnézzük megacamsben

Megacamsben felhúzzuk az értékeket mindenből maximumra HIGH qualityn (bitrate -nél figyelni mi volt az upload speedje)

FPS ugrál, nem megy fel 15 felé, LogiTech kamerája van (GET APPLETLOGból kiderül), Kapcsolja ki a 'RightLight' opciót, Kövesse ezt a guide-ot:, http://logitech-en-amr.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/27006/~/improving-image-quality-on-your-logitech-webcam-with-logitech-webcam-software, Supportnak kép hogy néz ki, http://www.phenocapture.net/miscImages/Support/LogitechAutoAdjOff.jpg, Microsoft kamerája van (GET APPLETLOGból kiderül), Kapcsolja ki a 'True color' opciót, Kép, hol találja:, http://rwlabs.com/images/articles/microsoft/lifecam_studio/pro2.jpg, Camera Splittere van (GET APPLETLOGból kiderül), Kapcsolja ki a splittert és menjen online anélkül, Ha így sem emelkedik az FPS szám, akkor a CPU lesz túlterhelve., Kérjünk Member utility-t, hogy kiderüljön milyen CPU / mennyi RAM van, Ha régi CPU akkor újat kell vennie, Csak a SplitCam-et ajánljuk, ha nagyon muszáj

BITRATE nem megy fel X fölé, hiába nagyobb az upload speedje, Használja valami a netet? Torrentet, más oldalakat, youtube-ot, Messengereket kapcsolja ki!, Wirelesst használ? Váltson át wiredre, Tűzfal kikapcsolása (vagy ezeket a portokat engedélyezze: 80, 1111, 1935, Antivírus kikapcsolása (NOD32, AVG, Norton Antivirus, Kaspersky Antivirus for instance.), Ha ezek sem használnak, végső megoldásként próbálja a routert és a modemet áramtalanítani MINIMUM 1 percig, majd próba újra.

Ha folyamatos a kamerakép HIGH -al és minden maximumon, akkor próbáljuk VERY HIGH-ra is felrakni. Ez nagyon terheli a processzort!