Drie versies van mij

Começar. É Gratuito
ou inscrever-se com seu endereço de e-mail
Rocket clouds
Drie versies van mij por Mind Map: Drie versies van mij

1. Het boek is voor mij ook best wel leerzaam geweest omdat je ziet dat soms weglopen van de dingen die gebeuren soms wel de beste optie is omdat je dan realiseert dat je toch niet zonder kan en dat je accepteert dat het zo is.

2. Het thema is denk ik een tiener boek voor meiden. Het is ook deels waar gebeurd verhaal. Omdat ze ook dingen over wat er bij hun echt is gebeurd. Het is ook een boek waar je veel van kan leren hoe je dingen op kan lossen en wat misschien ook wel bij jezelf kan gebeuren.

3. Ze besluiten als ze uit elkaar gaan alle 3 ergens anders te gaan wonen de ander blijft thuis en de andere twee gaan naar een studenten huis. Dat zijn de meest voorkomende plekken die in het verhaal voor komen.

4. Het boek gaat over drie meiden een drieling die samen een boek schrijven in het boek zie je ook dat ieder ze eigen stukje schrijft eigenlijk het idee alsof ze in hun dagboek schrijven. In het begin van het boek zijn ze nog samen en schrijven ze wat er elke dag gebeurd in hun leven. Als ze besluiten uit elkaar te gaan dan komen ze erachter dat ze elkaar eigenlijk best wel heel erg missen. En dat ze daarom herrineringen terug halen dat zijn de flashbacks die terug komen in het boek,

5. Het verhaal wordt geschreven door de drieling zelf het zijn jonge meiden en dat merk je ook terug in hoe het boek geschreven wordt. Het boek is bedoeld voor jonge meiden die dit misschien wel herkennen niet perse met het zijn van een drieling maar kan ook bijvoorbeeld met hele goede vriendinnen. En het boek is gebaseerd op hun eigen ervaringen.

6. Ik vind zelf dat het een open einde is ze zijn er achter gekomen dat ze nou inmiddels met zijn drieën zijn en iedereen mag dat weten dat er nou drie versies zijn. Wat ik nou alleen nog wel zou willen weten is hoe ze nou verder gaan met zijn drieën leven ze verder als een drieling of accepteren ze het en gaat ieder alsnog zijn eigen weg.

7. Alice,Marieke en Esther zijn drieling dus zijn vrijwel alle 3 hetzelfde ze zien er hetzelfde uit en ze beginnen spontaan alle 3 hetzelfde liedje te zingen. Dus ze hebben ook nog is dezelfde gedachten. Zelfs de klasgenoten zijn na 6 jaar nog steeds aan het discussiëren over wie wie is.

8. Het boek gaat over een drieling die alles samen doen alleen iedereen wordt ook ouder en iedereen gaat zijn eigen weg. Dus ook zo Alice, Marieke en Esther. Het wordt Marieke allemaal te veel als zelfs haar eigen vriendje Robin haar niet meer herkent. Ze neemt een drastisch besluit zij en haar zussen gaan het een jaar zonder elkaar proberen.