Digitalizáló tábla

Get Started. It's Free
or sign up with your email address
Digitalizáló tábla by Mind Map: Digitalizáló tábla

1. MIRE HASZNÁLHATÓ ?

1.1. Könnyebb s egyszerűbb bevitelt biztosít, a grafikus mozdulatok melyeket általában papíron végzünk el gépbeli bevitelére alkalmas, grafikus programokkal kompatibilis s azoknak a használatát hatékonyabbá s egyszerűbbé tudja tenni.

2. WACOM Intuos Comic Small Pen&Touch (CTH490C)

2.1. A terméket a Wacom forgalmazza. Felbontása 2540 LPI, oldalaránya 16:10 , aktív terület (ahol a hozzá kapott tollat lehet használni) 152 x 95 mm, s USB csatlakozója van. Használata egyszerű, gyors gombjai programozhatóak, toll érzékenysége állítható, és még az árérték aránya is jó. Maga ez a termék 27 990 ft-től már elérhető amely a digitalizáló táblák között kifejezetten olcsónak számít.

3. MIÉRT PONT EZ?

3.1. Én személy szerint otthon is ezt a fajta digitalizáló rajztáblát használom mint a grafikai munkáimhoz mint a photoshopban való könnyebb munkámhoz. Sok tapasztalatom van vele, s így jó szívvel tudom ajánlani hisz habar kis méretű amit kell azt megcsinálja, a gyors gombjai működnek a tollat tökéletesen érzékeli, és tényleg könnyű s sok helyzetbe könnybe vele dolgozni mint a hagyományos egérrel.