Get Started. It's Free
or sign up with your email address
Kamp 2011 by Mind Map: Kamp 2011

1. de roerdomp

1.1. De roerdomp is een soort van camping in westelbeers. er waren een aantal huizen met een aantal kamers. we hadden een apparte jongens en een appate meisjes kamers. het was netjes, ook hadden we een eigen badkamer. er was ook een stuk gras bij waar we de activiteiten konden uitvoeren.

2. een spetterend begin

2.1. elke stamgroep kreeg een ezel met daarop een doek. je kreeg een liedje te horen bijvoorbeeld 'withe horse' je moest dan met witte verf op het doek gaan verven. je moest je mee laten slepen door de muziek. leuke eerste opdracht!

3. de bonte avond

3.1. Dit was onze laatste avond, het was heel gezellig! leuke muziek en een goede dj. als je het binnen niet meer leuk vond kon je ook naar buiten gaan, daar was een kampvuur.het was daar lekker warm. ik vond de bonte avond heel leuk !

4. ik hou van holland.

4.1. Dit spel werd georaganiseerd door een aantal 2e jaars. ze waren verkeeld als bners, zoals britt, imke, enz. per stamgroep moest je naar voor komen. en een catogorie uitvoeren. wij hadden gewonnen ! het was leuk.

5. algemene terugblik.

5.1. Ik vond het kamp zeer geslaagd, er waren leuke opdrachten, en iedereen deed ook leuk en goed mee! ik vond het wel jammer dat er zoveel activiteiten op 1 dag waren. maar verder was het heel leuk!