Online Mind Mapping and Brainstorming

Create your own awesome maps

Online Mind Mapping and Brainstorming

Even on the go

with our free apps for iPhone, iPad and Android

Get Started

Already have an account? Log In

dig.assist by Mind Map: dig.assist
0.0 stars - reviews range from 0 to 5

dig.assist

Studenten hebben plezier met een persoonlijke assistent op het wwweb. Klik op de pijl en bezoek de mindmap voor een keuze uit de vele mogelijkheden.

educatief

Met een mindmap wordt bijna elke (papieren) methode een rijke, interactieve leeromgeving, waar leerlingen met elkaar samenwerken en kennis delen. Lesmateriaal in mindmappen blijft eindeloos beschikbaar voor hergebruik. Het zou een vraag van didactiesche betekenis kunnen zijn, wanneer je een gebruikte en opgeslagen mindmap gaat gebruiken of zelf een nieuwe maakt.

-

-

-

-

publiceren

Mijn dochter bedacht een leuke en originele toepassing. Haar opdracht was het cultureel erfgoed in de wijde omgeving van een school (de leerlingen komen uit een straal van 40 km) in Almelo  in beeld te brengen.

importeren

exporteren

evenementen

Voor communicatie met ouders en leerlingen kan een mindmap een visueel aantrekkelijke oplossing bieden, ingebed op de schoolsite(zie ook bij publiceren).

zoeken

Wikimindmap is een zoekmachine, die op trefwoord een mindmap presenteert en naadloos past in de eigen map.

nog meer toepassingen

showmeister

do you mind

MindSet

 http://www.apple.com/nl/education/

vooraf

In deze mindmap zijn allerlei mogelijkheden te vinden voor het gebruik van de mindmap. Onderwijs kan daar niet bij ontbreken, evenmin als de iPad van Apple.

zakelijk