Bring gode idéer ud i livet

Mindmapping gjort enkelt.

Brug MindMeister til at lave smukke mindmaps hurtigt og nemt. Registrer, organiser og del dine idéer med verdens førende værktøj til mindmapping.

  • Fantastiske mindmaps med smukke temaer.
  • Nem kortlægning og deling af idéer.
  • Samarbejdende mindmapping på alle enheder.

Over 37 millioner tilfredse brugere i hele verden

Gå fra rodet til opmærksom

Den perfekte brainstorm.

Mindmapping online gør det nemt at brainstorme, organisere dine tanker og samarbejde med andre i din virksomhed eller dit klasseværelse. Med et uendeligt stort lærred til dine idéer er det kun fantasien, der sætter grænser.

Slip kreativiteten løs

MindMeister: Funktionerne.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren entusiast, kan MindMeister lære dig at lave mindmaps og give dig mulighed for at skabe intuitive ressourcer til at organisere, informere og inspirere dit team. MindMeisters omfattende sæt af funktioner giver næring til din kreativitet hvert skridt på vejen.

Temaer

Udforsk MindMeisters mesterligt designede temaer for at tilføje farve og stil til dine mindmaps og forbedre læsbarheden og forståelsen.

Layouts til mindmaps

Organiser dine mindmaps i forskellige layouts – bl.a. organisationsdiagrammer og tilpassede formater – for effektivt at udvikle stærke idéer.

Noter, vedhæftede filer og kommentarer

Lav et mindmap, der er lige så unikt som dine idéer. Tilføj links og billeder til ethvert emne, og diskuter dine idéer via kommentarer.

Eksporter og del

Du kan udvikle og præsentere dine kort med andre typer software ved at eksportere dem til PDF, Microsoft Word, PowerPoint og meget mere.

Over 37 millioner tilfredse brugere i hele verden

Start gratis.
Opgrader når som helst.

Hvad er mindmapping?

Mindmapping online, forklaret.

Mindmapping er en metode til visualisering for skriftlig information. Hovedemnet er placeret i midten af mindmappet, og relaterede idéer forgrener sig ud i alle retninger derfra. Selv om du kan lave mindmapping på papir, tilføjer værktøjer til mindmapping online en ny dimension til processen, fordi de gør det muligt at samarbejde i realtid med kolleger (selv på afstand) og endda meget mere end det.

Organiser oplysninger, visuelt.

Strukturer information

Mindmaps kan gemme og strukturere store mængder information. De viser hierarkiet, viser sammenhænge mellem idéer og gør det muligt at se det “store billede” med et enkelt blik. Dette gør også mindmapping til det ideelle værktøj til præsentationer, gruppearbejde og projektplanlægning.

Arbejd klogere, ikke hårdere.

Gør kommunikationen bedre

I både skole- og universitetsuddannelser er mindmaps effektive hjælpemidler til læring. Ved at strukturere information på en måde, der er mere kompatibel med visuelle læringsstile og ved at filtrere lange tekster i kortere mindmap-emner, kan eleverne lære større mængder af information hurtigere.

Bedre ideer, hurtigere.

Enhance Productivity

Mindmapping hjælper med at lære hurtigere og kommunikere effektivt, og derfor bruger virksomheder mindmaps til at få mest ud af deres teams. Ifølge en undersøgelse foretaget af Mind Mapping Software Blog kan mindmappingsoftware øge produktiviteten med 23 procent i gennemsnit.

“Uanset om du har erfaring med mindmapping eller ej, gør MindMeister det nemt at brainstorme, skitsere og uddybe idéer, koncepter og planer.”

Brett Terpstra

Læs hele historien

Dine idéer, kortlagt.

Sådan opretter du et mindmap.

Tag de første skridt på vejen til booste kreativitet. Når du har tilmeldt dig MindMeister, er det lige så nemt som 1, 2, 3 at oprette dit første mindmap.

Start med en central idé

Det centrale emne er fokusset for dit mindmap. Det kan være en idé, du vil udforske, eller et problem, du vil løse.

Tilføj relaterede emner som grene

Tilføj de overordnnede kategorier, der vedrører din centrale idé. Alle nye idéer forgrener sig fra midten.

Brug stilarter til at gøre det dit helt eget

Mindmaps hjælper med at organisere idéer visuelt. Brug farver, billeder, forbindelseslinjer og meget mere for at gøre dit mindmap struktureret og overskueligt.

Giv dine ideer en kontekst

Vores mobilapps

Kreativitet, kortlagt.

Når som helst, hvor som helst.

Download vores native apps til at lave mindmaps, uanset hvor du er. MindMeister mobile understøtter samarbejde i realtid, automatisk synkronisering og meget mere.

Sikring af dine ideer

Dit privatliv. Vores prioritet.

MindMeister er en Trusted Cloud-certificeret tjeneste og er fuldt ud i overensstemmelse med EU-GDPR. Alle vores produkter er hostet i EU med servere placeret i et ISO 27001-certificeret datacenter i Frankfurt, Tyskland.

Oplev styrken ved mindmapping

Prøv MindMeister gratis.
Opgrader når som helst.

Arrow up

Tilbage til toppen