Testet og pålideligt

Sikker mindmapping.

Fortroligt? MindMeister overholder globalt anerkendte sikkerhedsstandarder for at beskytte dine mindmaps og sikre dine data.

Ro i sjælen

Certificeret sikkerhed.

Dit privatliv er vigtigt. Meister er anerkendt af store certificeringsorganer som en sikker onlinetjeneste. Med sikker mindmapping er dine idéer i sikre hænder.

  • ISO 27001:2013-certificeret.
  • Overholder GDPR og CCPA.
  • Hostet i EU.

Funktioner til sikkerhed

Sikker adgang.

Der er masser af dårlige aktører på nettet … og mange af dem vil have dine data. Aktiver to-faktor-godkendelse for dit teams Meister-konti for at forhindre uautoriseret adgang til private oplysninger. Arbejder du allerede med et team i Google Workspace eller Microsoft 365? Brug SAML Single Sign-On for at holde adgangen lige så enkel som den er sikker.

Datasikkerhed

Dine data sikkerhedskopieres dagligt, ugentligt og hver anden uge på eksterne lokationer i Tyskland. Med 24x7x365 overvågning af serverparken og fejlsikker strømforsyning er der ingen grund til at bekymre sig om forbindelsestab, strømafbrydelser og andre almindelige fejl.

Netværkssikkerhed

Dit teams konti bruger en 256-bit SSL-krypteret dataoverførsel med MindMeister. Medmindre du offentliggør dem, kan søgemaskiner ikke få adgang til eller indeksere mindmaps. Alle systemer er beskyttet af flere firewalls og netværksadgangskontrol.

Applikationens Sikkerhed

Mindmaps i MindMeister er som standard private. Begræns invitationer til bestemte e-mail-domæner, og indstil tilladelser, så bestemte brugere kan se eller kommentere maps, men ikke redigere dem. MindMeister viser kun elementer til brugere, som de har tilladelse til at se.

“Datasikkerhed er en central del af vores tilbud. Når du vælger Meister, vælger du en virksomhed, der prioriterer dit privatliv på nettet.”

Till Vollmer

Medstifter, Meister

Sikring af mindmaps

Hvad gør MindMeister sikkert?

security_restrictions

ISO 27001:2013-certificering

ISO 27001 er en international standard for datasikkerhed, som tildeles efter en ekstern sikkerhedsrevision og fornyes hvert år. Certificeringen giver dig sikkerhed for, at dine data er sikre og håndteres på den bedst mulige måde.

Secure

Overholder GDPR og CCPA

Meister overholder de strengeste retningslinjer for databeskyttelse i EU og Californien – du behøver ikke at bekymre dig om overholdelse. Vi har også modtaget “Trusted Cloud”-certificering fra det tyske ministerium for økonomi og teknologi.

Cloud

Hosting i EU

Meister-serverne er placeret i et ISO 27001-certificeret datacenter i Frankfurt, Tyskland. Du vil altid vide, hvor dine data er gemt, hvilket hjælper dig med at overholde alle standarder, der er relevante for din branche.

Sikker mindmapping

Sikker mindmapping

Hold dine teams sikre med MindMeister Erhverv.

Hold dine teams sikre med MindMeister Erhverv.

Arrow up

Tilbage til toppen