Undervis effektivt, studer effektivt

Mindmap til uddannelse.

Se fordelene ved mindmapping i undervisningen. MindMeister er verdens førende værktøj til mindmapping og den perfekte hjælp til både lærere og studerende.

  • Opret interaktive lektionsplaner.
  • Lær med testede studieteknikker.
  • Planlæg gruppeprojekter og opgaver.

Over 37 millioner tilfredse brugere i hele verden

Akademisk læring, forstærket

En effektiv studieteknik.

Med mindmapping kan du lære hurtigere, huske flere oplysninger og tage bedre noter. Undersøgelser har vist, at mindmaps kan forbedre hukommelsen med 10-15 procent, mens andre når endnu længere og anslår forbedringer på op til 32 procent. Fra indlæringsprocessen til forberedelsen af de helt store test hjælper MindMeister eleverne med at få succes.

Planlæg lektioner med mindmaps

Se din viden vokse.

Organiser dine idéer, tilføj ikoner og emojis, fremhæv vigtige punkter, og lav forbindelser mellem temaer. Brug dine mindmaps til lektionsplanen som et springbræt til meningsfulde diskussioner med din klasse. MindMeister-mindmaps gør alle lektioner produktive og sjove.

  • Lav engagerende, visuelle lektionsplaner.
  • Del nemt mindmaps og ressourcer med eleverne.
  • Link til eksterne filer og ressourcer.

Mindmap til uddannelse

MindMeister: Funktionerne.

Uanset om du er studerende på udkig efter effektive studieteknikker eller en erfaren underviser, der er interesseret i dynamiske undervisningsmetoder, er MindMeister det perfekte værktøj for dig. Vores software til mindmapping giver personer i hele uddannelsessystemet mulighed for at skabe intuitive mindmaps, der informerer og inspirerer. MindMeisters omfattende sæt af funktioner giver næring til kreativitet og fremmer læring ved hvert eneste skridt på vejen.

Temaer

Udforsk MindMeisters mesterligt designede temaer for at tilføje farve og stil til dine uddannelsesmæssige mindmaps og forbedre læsbarheden og forståelsen.

Kortnoter, vedhæftede filer og kommentarer

Lav et mindmap, der er lige så unikt som dine idéer. Tilføj links og billeder til alle slags emner, og diskuter derefter idéer med klassen via kommentarer.

Layouts til mindmaps

Organiser dine mindmaps i forskellige layouts – bl.a. organisationsdiagrammer og tilpassede formater – for effektivt at udvikle lektionsplaner, forelæsningsnoter eller essayoversigter.

Eksporter og del

Du kan udvikle og præsentere dine kort med andre typer software ved at eksportere dem til PDF, Microsoft Word, PowerPoint og meget mere.

Lær, hvad millioner af undervisere allerede ved

Start gratis.
Opgrader når som helst.

Hemmeligheden bag succes for studerende

Hvorfor du bør bruge mindmaps i undervisningen.

Mindmapping online er et vigtigt redskab på alle stadier af en uddannelse: fra de små elever til ph.d.-studerende. Uanset om der er tale om personlig eller fjernundervisning, er det en måde at komme i kontakt med studerende, arbejde på projekter asynkront og udvikle en dybere forståelse af emnerne i klasseværelset. Desuden hjælper processen omkring mindmapping faktisk eleverne og de studerende med at engagere sig og lære mere effektivt.

Bevar information, opbyg hukommelse.

Absorbér mere viden

Mindmaps kan hjælpe hjernen med at forstå og gemme begreber lettere. Du tager færre noter, har brug for færre revisioner og beholder stadig flere fakta, end du ville gøre med lineære noter!

Uendelig plads til information.

Giv struktur idéer og brainstorm

Mindmaps kan lagre og strukturere store mængder information. De viser hierarki, viser relationer mellem enkelte emner og giver dig mulighed for at se “det større billede” på et øjeblik. Dette gør dem også ideelle til opsummering af tekster.

Forbind prikkerne.

Træk forbindelser

Information er kun så vigtig, som de forbindelser, der tilknyttes. Med MindMeister er det nemt at tage forskellige oplysninger og samle dem alle sammen på ét sted. Eleverne kan begynde at se, hvordan emner hænger sammen og opbygge deres kritiske tankegang, samtidig med at de forbedrer forståelsen af et bestemt emne.

“MindMeisters fleksibilitet og brugervenlighed er afgørende for, hvor glad jeg er for værktøjet: Det kan bruges af alle slags mennesker og ikke kun af kunstnere.”

Henna Brodkin, Graduate Student

Læs hele historien

Giv dine ideer en kontekst

Vores mobilapps

Kreativitet, kortlagt.

Når som helst, hvor som helst.

Download vores native apps til at lave mindmaps, uanset hvor du er. MindMeister mobile understøtter samarbejde i realtid, automatisk synkronisering og meget mere.

Sikring af dine ideer

Dit privatliv. Vores prioritet.

MindMeister er en Trusted Cloud-certificeret tjeneste og er fuldt ud i overensstemmelse med EU-GDPR. Alle vores produkter er hostet i EU med servere placeret i et ISO 27001-certificeret datacenter i Frankfurt, Tyskland.

Oplev styrken ved mindmapping i undervisningen

Prøv MindMeister gratis.
Opgrader når som helst.

Arrow up

Tilbage til toppen