En ny måde at lave noter på

Fleksibel, visuel notetagning.

Det er enkelt, effektivt og sjovt at tage noter med mindmaps. Skriv dine hovedidéer eller nøgleord ned, forbind dine store idéer, og tilføj derefter kontekst med billeder, videoer og vedhæftede dokumenter. Når du er færdig, kan du på et øjeblik omdanne dit visuelle mindmap til en oversigt med punktopstilling.

  • Indfang idéer hurtigt og visuelt.
  • Træk forbindelser mellem idéer og koncepter.
  • Skift mellem mindmaps og oversigt med punktopstillinger.

Over 37 millioner tilfredse brugere i hele verden

Tag notater, på en ny måde

Klar til hvad som helst.

Det behøver ikke at være en rodet affære at tage noter. Med MindMeisters uendelige lærred er der altid plads til flere detaljer, og du kan bevare overblikket over det store billede. Tilføj nye emner, organiser dine tanker hurtigt med træk-og-slip, og del endda noter med kolleger eller klassekammerater.

Passer til dine idéer

Mindmap til skitse og tilbage igen.

Med MindMeister Outline Mode behøver du ikke at vælge mellem at tage visuelle eller lineære noter. Tag noter i den stil, der passer dig bedst, og skift derefter mellem visningerne for at opnå den ultimative fleksibilitet.

  • Tag hurtige, visuelle noter i tilstanden mindmap.
  • Tilføj relevante dokumenter, billeder og mere til hvert emne.
  • Skift fra mindmap til skitse, og kom let i gang med at skrive.

Fleksibel notetagning

MindMeister: Funktionerne.

Uanset om du tager noter undet et møde, i en klasse eller skriver personlige tanker ned, er det nemmere og sjovere at tage noter i et mindmap. Du kan forvandle kedelige noter til et visuelt mesterværk med MindMeister.

Temaer

Udforsk MindMeisters mesterligt designede temaer for at tilføje farve og stil til dine mindmaps og forbedre læsbarheden og forståelsen.

Oversigtstilstand

Lav et mindmap, der er lige så unikt som dine idéer. Se det bagefter som en liste med punktopstillinger. Du kan nemt skifte mellem lineær visning og visning som mindmap.

Integration med MeisterTask

Konverter dine noter til projekter med alle typer funktioner via MeisterTask-integrationen: Det er den hurtigste måde at omdanne dine notater til opgaver, der kan tages handling på.

Søg

Med MindMeisters forbedrede søgefunktion kan du nemt finde alle omtaler af et nøgleord eller en sætning. Find det, du leder efter, helt uden forsinkelser.

Den bedste måde at tage noter på

Start gratis.
Opgrader når som helst.

Alt er bedre med mindmaps

Fordelene ved at tage noter.

Ligegyldigt om det er arbejde, skole eller derhjemme, tager vi ofte noter. Mindmaps er en fantastisk måde at registrere vigtige oplysninger visuelt på, når du tager noter, og det kan have store fordele for din kreativitet og produktivitet. Det bedste af det hele er, at du med MindMeisters Outline Mode ikke engang behøver at vælge mellem lineære og visuelle noter: Du får det bedste fra begge verdener! Lad os se nærmere på fordelene ved at tage noter med mindmaps.

Vis relationer og hierarkier på et øjeblik.

Se sammenhænge mellem idéer

Når du laver noter i et mindmap, kan du nemt bygge videre på emner og idéer. Med den klassiske struktur til mindmaps kan du nemt se hierarkier mellem emner og tegne forbindelseslinjer mellem dem. Hvis en idé passer ind under et andet hovedemne, kan du hurtigt flytte den via træk og slip.

Hav overblikket over, hvad der betyder noget på et uendeligt lærred.

Mist aldrig overblikket

Fordi MindMeisters lærred er uendeligt, er alle dine noter altid på én side. Zoom ind og ud, brug farvekoder, eller indsæt billeder for at få emnerne til at skille sig ud: Du har altid hovedidéen i fokus. Du behøver ikke at rode rundt en masse sider med noter, men kan se det hele på ét sted med et mindmap.

Tag mere meningsfulde noter.

Gør tilbagekaldelse og fastholdelse bedre

Mindmaps bruger en række mentale teknikker som billeder, ikoner og farver, der hjælper dig med at huske indholdet af dine noter lettere. Desuden giver mindmaps oftest færre, men mere meningsfulde noter. I stedet for tankeløst at nedskrive det, du hører, hjælper et mindmaps’ nøgleord og sætninger din hjerne med at behandle oplysningerne.

“Min hjerne tænker ikke lineært, men MindMeister hjælper mig med at skabe forbindelser, selv på tværs af emner. På den måde kan jeg bedre udtrykke mig selv.”

Henna Brodkin, Graduate Student

Læs hele historie

Giv dine ideer en kontekst

Tilføj. Link. Integrer

Vores mobilapps

Kreativitet, kortlagt.

Når som helst, hvor som helst.

Download vores native apps til at lave mindmaps, uanset hvor du er. MindMeister mobile understøtter samarbejde i realtid, automatisk synkronisering og meget mere.

Sikring af dine ideer

Dit privatliv. Vores prioritet.

MindMeister er en Trusted Cloud-certificeret tjeneste og er fuldt ud i overensstemmelse med EU-GDPR. Alle vores produkter er hostet i EU med servere placeret i et ISO 27001-certificeret datacenter i Frankfurt, Tyskland.

Opgrader oplevelsen af at tage noter

Prøv MindMeister gratis.
Opgrader når som helst.

Arrow up

Tilbage til toppen