En ny måde at lave noter på

Fleksibel, visuel notetagning.

Det er enkelt, effektivt og sjovt at tage noter med mindmaps. Skriv dine hovedidéer eller nøgleord ned, forbind dine store idéer, og tilføj derefter kontekst med billeder, videoer og vedhæftede dokumenter. Når du er færdig, kan du på et øjeblik omdanne dit visuelle mindmap til en oversigt med punktopstilling.

  • Indfang idéer hurtigt og visuelt.
  • Træk forbindelser mellem idéer og koncepter.
  • Skift mellem mindmaps og oversigt med punktopstillinger.

Tillid fra 25 millioner af tilfredse kunder verden over

Tag notater, på en ny måde

Klar til hvad som helst.

Det behøver ikke at være en rodet affære at tage noter. Med MindMeisters uendelige lærred er der altid plads til flere detaljer, og du kan bevare overblikket over det store billede. Tilføj nye emner, organiser dine tanker hurtigt med træk-og-slip, og del endda noter med kolleger eller klassekammerater.

Passer til dine idéer

Mindmap til skitse og tilbage igen.

Med MindMeister Outline Mode behøver du ikke at vælge mellem at tage visuelle eller lineære noter. Tag noter i den stil, der passer dig bedst, og skift derefter mellem visningerne for at opnå den ultimative fleksibilitet.

  • Tag hurtige, visuelle noter i tilstanden mindmap.
  • Tilføj relevante dokumenter, billeder og mere til hvert emne.
  • Skift fra mindmap til skitse, og kom let i gang med at skrive.

Fleksibel notetagning

MindMeister: Funktionerne.

Uanset om du tager noter undet et møde, i en klasse eller skriver personlige tanker ned, er det nemmere og sjovere at tage noter i et mindmap. Du kan forvandle kedelige noter til et visuelt mesterværk med MindMeister.

Den bedste måde at tage noter på

Start gratis.
Opgrader når som helst.

Alt er bedre med mindmaps

Fordelene ved at tage noter.

Ligegyldigt om det er arbejde, skole eller derhjemme, tager vi ofte noter. Mindmaps er en fantastisk måde at registrere vigtige oplysninger visuelt på, når du tager noter, og det kan have store fordele for din kreativitet og produktivitet. Det bedste af det hele er, at du med MindMeisters Outline Mode ikke engang behøver at vælge mellem lineære og visuelle noter: Du får det bedste fra begge verdener! Lad os se nærmere på fordelene ved at tage noter med mindmaps.

“Min hjerne tænker ikke lineært, men MindMeister hjælper mig med at skabe forbindelser, selv på tværs af emner. På den måde kan jeg bedre udtrykke mig selv.”

Henna Brodkin, Graduate Student

Læs hele historie

Giv dine ideer en kontekst

Tilføj. Link. Integrer

Sikring af dine ideer

Dit privatliv. Vores prioritet.

MindMeister er en Trusted Cloud-certificeret tjeneste og er fuldt ud i overensstemmelse med EU-GDPR. Alle vores produkter er hostet i EU med servere placeret i et ISO 27001-certificeret datacenter i Frankfurt, Tyskland.

Opgrader oplevelsen af at tage noter

Prøv MindMeister gratis.
Opgrader når som helst.