Een nieuwe manier om het op te schrijven

Flexibel, visueel aantekeningen maken .

Aantekeningen maken met mindmappen is eenvoudig, effectief en leuk. Noteer je belangrijkste ideeën of trefwoorden, verbind je grote ideeën en voeg vervolgens context toe met afbeeldingen, video’s en documentbijlagen. Als je klaar bent, verander je je visuele map in een handomdraai in een opsommingsteken.

  • Leg ideeën snel en visueel vast.
  • Leg verbanden tussen ideeën en concepten.
  • Schakel tussen mindmaps en opsommingstekens.

Vertrouwd door 25 miljoen tevreden klanten wereldwijd

Notities maken, opnieuw bedacht

Klaar voor alles.

Het maken van aantekeningen hoeft geen rommelige onderneming te zijn. Met het oneindige canvas van MindMeister is er altijd ruimte voor meer detail, altijd de mogelijkheid om het grote geheel in het oog te houden. Voeg nieuwe onderwerpen toe, organiseer je gedachten snel met slepen en neerzetten en deel zelfs notities met collega’s of klasgenoten.

Geschikt voor je ideeën

Mindmap naar overzicht en weer terug.

Met de overzichtsmodus van MindMeister hoef je niet te kiezen tussen visueel of lineair aantekeningen maken. Maak aantekeningen in de stijl die het beste bij je past en schakel vervolgens tussen weergaven voor ultieme flexibiliteit.

  • Maak snelle, visuele aantekeningen in de mindmap-modus.
  • Voeg ondersteunende documenten, afbeeldingen en meer toe aan elk onderwerp.
  • Schakel van mindmap naar overzicht en begin gemakkelijk met schrijven.

Flexibel aantekeningen maken

MindMeister: de functies.

Of je nu aantekeningen maakt tijdens een vergadering, in de klas of persoonlijke gedachten opschrijft, aantekeningen is gemakkelijker en leuker in een mindmap . Verander saaie notities in een visueel meesterwerk met MindMeister.

De beste manier om aantekeningen te maken

Begin gratis.
Upgrade eender wanneer.

Alles is beter met mindmappen

De voordelen van het maken van aantekeningen.

Van werk tot school tot thuis, het maken van aantekeningen maakt deel uit van het dagelijks leven. Het maken van aantekeningen met mindmappen is een geweldige manier om belangrijke informatie visueel vast te leggen en kan enorme voordelen hebben voor je creativiteit en productiviteit. Beter nog, met MindMeister’s Outline Mode hoef je niet eens te kiezen tussen lineaire en visuele notities: je krijgt het beste van twee werelden! Laten we de voordelen van het maken van aantekeningen met mindmaps in meer detail bekijken.

“Mijn brein werkt niet lineair, maar MindMeister helpt me verbindingen te leggen, zelfs over onderwerpen heen. Het helpt me om mezelf uit te drukken.”

Henna Brodkin, Graduate Student

Lees het verhaal

Geef context aan je ideeën

Toevoegen. Koppelen. Integreren.

Jouw ideeën beveiligen

Uw privacy. Onze prioriteit.

MindMeister is een door Trusted Cloud gecertificeerde service en voldoet volledig aan de EU-GDPR. Al onze producten worden gehost in de Europese Unie met servers in een ISO 27001-gecertificeerd datacenter in Frankfurt, Duitsland.

Verbeter je ervaring met het maken van notities

Probeer MindMeister gratis.
Upgrade wanneer je wil.