Een nieuwe manier om het op te schrijven

Flexibel, visueel aantekeningen maken .

Aantekeningen maken met mindmappen is eenvoudig, effectief en leuk. Noteer je belangrijkste ideeën of trefwoorden, verbind je grote ideeën en voeg vervolgens context toe met afbeeldingen, video’s en documentbijlagen. Als je klaar bent, verander je je visuele map in een handomdraai in een opsommingsteken.

  • Leg ideeën snel en visueel vast.
  • Leg verbanden tussen ideeën en concepten.
  • Schakel tussen mindmaps en opsommingstekens.

Vertrouwd door 37 miljoen tevreden gebruikers wereldwijd

Notities maken, opnieuw bedacht

Klaar voor alles.

Het maken van aantekeningen hoeft geen rommelige onderneming te zijn. Met het oneindige canvas van MindMeister is er altijd ruimte voor meer detail, altijd de mogelijkheid om het grote geheel in het oog te houden. Voeg nieuwe onderwerpen toe, organiseer je gedachten snel met slepen en neerzetten en deel zelfs notities met collega’s of klasgenoten.

Geschikt voor je ideeën

Mindmap naar overzicht en weer terug.

Met de overzichtsmodus van MindMeister hoef je niet te kiezen tussen visueel of lineair aantekeningen maken. Maak aantekeningen in de stijl die het beste bij je past en schakel vervolgens tussen weergaven voor ultieme flexibiliteit.

  • Maak snelle, visuele aantekeningen in de mindmap-modus.
  • Voeg ondersteunende documenten, afbeeldingen en meer toe aan elk onderwerp.
  • Schakel van mindmap naar overzicht en begin gemakkelijk met schrijven.

Flexibel aantekeningen maken

MindMeister: de functies.

Of je nu aantekeningen maakt tijdens een vergadering, in de klas of persoonlijke gedachten opschrijft, aantekeningen is gemakkelijker en leuker in een mindmap . Verander saaie notities in een visueel meesterwerk met MindMeister.

Thema’s

Ontdek MindMeister’s deskundig ontworpen thema’s om kleur en stijl aan uw mindmappen toe te voegen: het verbetert de leesbaarheid en het begrip.

Overzichtsmodus

Maak een mindmap die net zo uniek is als je ideeën. Zie het dan als een lijst met opsommingstekens. Schakel eenvoudig tussen lineaire en mindmapweergave.

MeisterTask-integratie

Zet je notities om in volledig functionele projecten met de MeisterTask-integratie: de snelste manier om de onderwerpen van je notitie om te zetten in bruikbare taken.

Zoeken

Met de verbeterde zoekfunctie van MindMeister kun je elke vermelding van een trefwoord of zin gemakkelijk vinden. Vind zonder vertraging wat je zoekt.

De beste manier om aantekeningen te maken

Begin gratis.
Upgrade eender wanneer.

Alles is beter met mindmappen

De voordelen van het maken van aantekeningen.

Van werk tot school tot thuis, het maken van aantekeningen maakt deel uit van het dagelijks leven. Het maken van aantekeningen met mindmappen is een geweldige manier om belangrijke informatie visueel vast te leggen en kan enorme voordelen hebben voor je creativiteit en productiviteit. Beter nog, met MindMeister’s Outline Mode hoef je niet eens te kiezen tussen lineaire en visuele notities: je krijgt het beste van twee werelden! Laten we de voordelen van het maken van aantekeningen met mindmaps in meer detail bekijken.

Toon relaties en hiërarchieën in één oogopslag.

Zie verbanden tussen ideeën

Door notities in een mindmap te maken, kun je gemakkelijk onderwerpen en ideeën uitwerken. Met de klassieke stralende mindmap-structuur kun je eenvoudig hiërarchieën tussen onderwerpen zien en verbindingslijnen ertussen trekken. Als een idee onder een ander hoofdonderwerp past, verplaats het dan snel via slepen + neerzetten.

Zie wat belangrijk is op het oneindige canvas.

Verlies nooit het overzicht

Omdat het MindMeister canvas oneindig is, staan al je notities altijd op één pagina. Zoom in en uit, gebruik kleurcodering of plak afbeeldingen om onderwerpen te laten opvallen: je verliest nooit de hoofdgedachte uit het oog. Schud niet door pagina’s en pagina’s met notities, bekijk het allemaal op één plek op een mindmap.

Maak zinvollere aantekeningen.

Terugroepactie en retentie verbeteren

Mindmappen gebruiken een verscheidenheid aan mentale triggers zoals afbeeldingen, pictogrammen en kleuren die helpt je de inhoud van je aantekeningen gemakkelijker te onthouden en terug te roepen . Bovendien moedigen mindmappen minder maar zinvollere notities aan. In plaats van gedachteloos te transcriberen wat je hoort, helpen de trefwoorden en zinnen van een mindmap je hersenen om binnenkomende informatie te verwerken.

“Mijn brein werkt niet lineair, maar MindMeister helpt me verbindingen te leggen, zelfs over onderwerpen heen. Het helpt me om mezelf uit te drukken.”

Henna Brodkin, Graduate Student

Lees het verhaal

Geef context aan je ideeën

Toevoegen. Koppelen. Integreren.

Onze mobiele apps

Creativiteit in kaart gebracht.

Altijd en overal.

Download onze native apps naar mindmap waar je ook bent. MindMeister mobiel ondersteunt realtime samenwerking, automatische synchronisatie en meer.

Jouw ideeën beveiligen

Uw privacy. Onze prioriteit.

MindMeister is een door Trusted Cloud gecertificeerde service en voldoet volledig aan de EU-GDPR. Al onze producten worden gehost in de Europese Unie met servers in een ISO 27001-gecertificeerd datacenter in Frankfurt, Duitsland.

Verbeter je ervaring met het maken van notities

Probeer MindMeister gratis.
Upgrade wanneer je wil.

Arrow up

Terug naar boven