Breng de route naar succes in kaart

Visuele projectplanning.

Je hoeft geen meesterstrateeg te zijn om een project te plannen en projectsucces te behalen. Organiseer, plan en stem af om het beste project van je team tot nu toe te realiseren met MindMeister.

  • Organiseer ideeën en stel SMART-doelen.
  • Hou belanghebbenden en belangrijke spelers op één lijn.
  • Zet plannen om in actie via de MeisterTask-integratie.

Vertrouwd door 25 miljoen tevreden klanten wereldwijd

Heb je een idee?

Plan een project met mindmappen.

Geef je team de tools voor projectplanning die ze nodig hebben om creatief aan de slag te gaan. Laat je team brainstormen over ideeën en werk vervolgens samen om je projectplanning online te verfijnen. Integreer je projectmappen met MeisterTask om ideeën om te zetten in actie!

Altijd en overal uitlijnen

Projectplanning op afstand.

Alleen omdat je niet in dezelfde kamer bent, wil nog niet zeggen dat je geen epische projectplannen kunt maken. Met de samenwerkingsfuncties van MindMeister is projectplanning eenvoudig. Altijd en overal.

Projectplanning online

Zet uw projecten op de kaart.

Van je eerste projectbrainstormsessie tot je eindpresentatie, de uitgebreide functieset van MindMeister is perfect om het meeste uit je projectplannen .

Ontdek waarom meer dan 26.000 teams MindMeister vertrouwen met hun projecten.

Begin gratis.
Upgrade eender wanneer.

Drie stappen naar betere projecten

Een project plannen met mindmappen.

Je projectplan is essentieel voor het succes van je project. Een goed projectplan moet je doelen en doelstellingen, budget en kosten, middelen en specifieke taken bevatten. Mindmappen kunnen je helpen bij het plannen van concrete stappen voor je project en het stimuleren van samenwerking, creativiteit en flexibiliteit in het proces. Met mindmappen kun je elk project – van eenvoudig tot complex – in elke fase van het proces stroomlijnen en verbeteren. Hier zijn de drie stappen om succes te plannen met mindmappen:

Plan, voer uit, documenteer, klaar.

De Meister-suite.

Projectplanning is de eerste stap naar projectsucces. Gebruik de volledige Meister Suite om je projecten te beheren, van idee tot uitvoering en tot documentatie. Het is naadloos, end-to-end workflowbeheer.

  • Brainstorm met kant-en-klare sjablonen voor projectplanning in MindMeister.
  • Beheer taken en taken met MeisterTask.
  • Maak specificaties en documentatie in MeisterNote.

“We ontwikkelen onderwerpen en ideeën met behulp van mindmappen in MindMeister. Op deze manier kunnen we, samen met de hele bank, oplossingen bouwen op basis van ideeën.”

Sebastian Kraft

Head of Organizational Development, Volksbank Raiffeisenbank (VR) Würzburg

Geef context aan je ideeën

Toevoegen. Koppelen. Integreren.

Jouw ideeën beveiligen

Uw privacy. Onze prioriteit.

MindMeister is een door Trusted Cloud gecertificeerde service en voldoet volledig aan de EU-GDPR. Al onze producten worden gehost in de Europese Unie met servers in een ISO 27001-gecertificeerd datacenter in Frankfurt, Duitsland.

Ervaar de kracht van mindmapping

Probeer MindMeister gratis.
Upgrade wanneer je wil.