Vergaderingen, beheerd.

Vergaderbeheer met mindmappen.

Betrek je team en zorg dat de ideeën stromen door vergaderingen in MindMeister te beheren. Je kunt mindmappen gebruiken om vergaderingen productief, gestroomlijnd en leuk te maken – zelfs de externe!

  • Maak effectieve vergaderagenda’s.
  • Maak notulen van vergaderingen om te delen en samen te werken.
  • Verander onderwerpen gemakkelijk naar taken.

Vertrouwd door 25 miljoen tevreden klanten wereldwijd

Effectieve vergaderagenda’s

Elke minuut telt.

Elke goede meeting begint met een gedegen plan. Breng je agenda tot leven door deze met aanwezigen te delen en documenten, links en afbeeldingen toe te voegen. Zorg dat iedereen op één lijn zit voordat de vergadering begint.

Beter vergaderen. Altijd en overal.

Beheer vergaderingen op afstand.

Maak een agenda voor je volgende vergadering op Zoom of Google Meet, maak vervolgens aantekeningen, wijs taken toe en presenteer terwijl je bezig bent. Beheer en werk met je hele team in MindMeister Pro!

  • Deel relevante informatie voorafgaand aan de vergadering.
  • Gezamenlijke bewerking en opmerkingen voor deelnemers op afstand.
  • Naadloze integratie met MeisterTask.

Professioneel vergaderbeheer

MindMeister: de functies.

Of het nu gaat om een snelle afstemming of een vergadering met alle handen, MindMeister heeft alle functies die jij en je team nodig hebben om maak elke vergadering productief .

Vergaderingen over de hele wereld beheren

Begin gratis.
Upgrade eender wanneer.

Mindmappen + vergaderingen, een perfecte match

Vergaderbeheer, uitgelegd.

Slecht geleide vergaderingen kosten je bedrijf tijd en geld. Een Studie van Doodle uit 2019 schatte de kosten alleen al in de VS op $ 399 miljard per jaar. Erger nog, ze zijn belastend voor werknemers en laat minder tijd over voor productief werk. Of je nu op afstand, op kantoor of ergens daar tussenin werkt, het is tijd om vergaderingen te gaan beheren voordat zij je beheren.

“Het maken van een mindmap voelt niet als werk. Het is ongelooflijk eenvoudig om meerdere deelnemers op een kaart te krijgen en ieders input te verzamelen.”

Bernhard Fieglmüller, CloudPilots

Lees het verhaal

Geef context aan je ideeën

Toevoegen. Koppelen. Integreren.

Onze mobiele apps

Creativiteit in kaart gebracht.

Altijd en overal.

Download onze native apps naar mindmap waar je ook bent. MindMeister mobiel ondersteunt realtime samenwerking, automatische synchronisatie en meer.

Jouw ideeën beveiligen

Uw privacy. Onze prioriteit.

MindMeister is een door Trusted Cloud gecertificeerde service en voldoet volledig aan de EU-GDPR. Al onze producten worden gehost in de Europese Unie met servers in een ISO 27001-gecertificeerd datacenter in Frankfurt, Duitsland.

Ervaar de kracht van mindmapping

Probeer MindMeister gratis.
Upgrade wanneer je wil.