De ultieme toolkit om ideeën tot leven te brengen

Alle functies.

Van je eerste brainstormsessie tot je eindpresentatie, de uitgebreide functieset van MindMeister stimuleert je creativiteit bij elke stap. Leer meer over de essentie van mindmapping, functies voor samenwerken en delen, teambeheerfunctionaliteit en mogelijkheden voor mapping op mobiel.

Online Mindmapping

De hoofdzaken.

Mooie thema’s

Verken de vakkundig ontworpen thema’s van MindMeister om kleur en stijl aan je mappen toe te voegen, waardoor de leesbaarheid en het begrip worden verbeterd.

Gemengde maplay-outs

Geef inhoud weer in drie kaartlay-outs: mindmapweergave, organigram of lijst. U kunt zelfs verschillende lay-outs op hetzelfde canvas gebruiken!

presentation

Presentaties

Zeg vaarwel tegen PowerPoint. Toon je mindmappen als presentaties om ideeën snel, eenvoudig en professioneel te delen.

Sjablonen

Kies de lay-out die het beste bij uw behoeften past. Ontdek onze voorgedefinieerde mindmap-sjablonen: een map voor elke gelegenheid!

Sneltoetsen

Voeg onderwerpen toe, maak tekst op en rangschik je map zonder je muis aan te raken. Mindmapping was nog nooit zo eenvoudig.

Verbindingen

Toon relaties tussen twee mindmap-onderwerpen. Pas de stijl, vorm en begin-/eindpunten van uw verbindingslijn aan.

Een oneindig canvas voor je ideeën

Begin gratis. Upgrade eender wanneer.

Maak het je eigen

Stylingopties.

Individuele onderwerpstyling

Laat elk onderwerp opvallen met aangepaste opties voor onderwerpstyling. Pas de vulling en lijn, vorm en meer aan.

Lijnstyling

Het visualiseren en benadrukken van onderwerpen was nog nooit zo eenvoudig. Met lijnstijlen kun je elke lijn op je mapt aanpassen.

Aankleurbare afbeeldingen & Emoji’s

Voeg prachtige, kleurbare afbeeldingen toe aan elk kaartonderwerp. Als je de voorkeur geeft aan emoji’s, selecteer dan in het paneel voor dat persoonlijke tintje.

Ik ben dol op de thema’s en notenhiërarchie van MindMeister, omdat het me helpt de meest relevante overzichtspunten te tonen en verder uit te werken.

Henna Brodkin

Afgestudeerde student, de Ohio State University

Vrij gepositioneerde onderwerpen

Vertakking… of breek vrij! Plaats onderwerpen overal op je mindmap. Voeg onderwerpen toe of laat ze zweven om elke map te personaliseren.

Markdown-syntaxis

Maak tekst op in mindmap-onderwerpen, opmerkingen en notities met behulp van Markdown-invoer. Je hoeft je muis niet te gebruiken!

Het begint allemaal met een idee

Maak mooie mindmappen .

Het volgende niveau

Geavanceerde functies .

Overzichtsmodus

Schakel tussen visueel en lineair met de overzichtsmodus. Bekijk mindmaps als lijsten met opsommingstekens of lijsten met opsommingstekens als mindmappen.

Uitbreidbare notities

Duik dieper met uitbreidbare notities. Met meer ruimte voor uw ideeën, kun je nog meer context toevoegen aan het in kaart brengen van onderwerpen.

Bijlagen

Context zonder de rommel. Voeg bestanden toe aan mappen vanuit lokale opslag, of link naar documenten, artikelen en meer op internet.

[MindMeister] is zo gemakkelijk te gebruiken en krijgt elke keer geweldige resultaten .

Fraser N.

Oprichter

Bron: Capterra

Focusmodus

Als het tijd is om je te concentreren, hoef je niet verder te zoeken. In de Focus-modus verdwijnen afleidingen, zodat je je kan concentreren op wat belangrijk is: jouw ideeën!

Importeren

Converteer je MindManager-, XMind- of Freemind-bestanden naar MindMeister-mappen met behulp van de snelle en gemakkelijke importfunctie.

Breng je team samen

Samenwerking.

Brainstormmodus

Start gezamenlijke brainstormsessies met je team. Laat je creativiteit de vrije loop en voeg vervolgens opmerkingen en reacties toe!

Reageren

Stimuleer het debat over je mindmappen met opmerkingen. Wissel gedachten en suggesties uit op een logische, gestructureerde manier.

Versiegeschiedenis

Bekijk eerdere versies van mindmappen, maak een kopie van een eerdere versie of herstel je map in zijn oude glorie.

Meer dan een mindmap

Integraties en invoegtoepassingen.

MeisterTask

Zet mindmap-onderwerpen om in taken op elk projectbord in MeisterTask. Zet ideeën om in acties en volg ze met gemak.

MeisterNote

Sluit elke MindMeister-map in een document in MeisterNote in. Zie wijzigingen aan de map in realtime via MeisterNote.

MindMeister stelt ons in staat om efficiënt te vergaderen, of we nu allemaal samen op het hoofdkantoor zijn of op afstand brainstormen over verschillende kantoren. Plannen kunnen vervolgens worden omgezet in taken in MeisterTask, zodat er geen ideeën verloren gaan.

Adriana Ramirez

Projectleider bij Grupo JHR

Ingesloten media

Verbeter je mindmappen met ingesloten multimedia-bijlagen in maponderwerpen, inclusief video’s, afbeeldingen, gifs en links.

Google Workspace

Maak en open mindmappen rechtstreeks vanuit Google Drive, synchroniseer je volledige kaartenbibliotheek, exporteer alle mappen als een back-up .zip-bestand of voeg bestanden bij vanuit Google Drive.

MS-teams

Zodra je beheerder MindMeister aan het teamaccount heeft toegevoegd, meld je je aan bij MindMeister met behulp van hun Office 365-domein en begin je met mappen in MS Teams.

Klaar om te beginnen met mappen?

Begin gratis. Upgrade eender wanneer.

Beter samen

Teams .

Beheerdersaccount

Definieer hoe je team MindMeister gebruikt: beheer gebruikers, groepen en abonnementsopties vanuit één teambeheerportal.

Gebruikersgroepen

Creëer groepen binnen je organisatie, zoals afdelingen of projectteams, om het opslaan en delen van mappen te stroomlijnen.

Rollen en Rechten

Bepaal wie mappen kan bekijken en bewerken door machtigingen in te stellen voor gebruikers en groepen. Definieer de machtigingen gedetailleerd voor elke map.

Laat het zien

Delen.

Link delen

Verspreid goede ideeën via de unieke deellink van je map. Een fout gemaakt? Genereer een nieuwe link om de toegang op elk moment in te trekken.

Exporteren

Ontwikkel en presenteer mindmappen met andere tools. Exporteer naar PDF, Microsoft Word, PowerPoint en meer om uitlijning te garanderen.

Afdrukken

Vereeuwig je mindmappen door ze op papier af te drukken: perfect voor gebruik als leerhulpmiddel of aantrekkelijke hand-outs bij evenementen.

Altijd en overal.

Onderweg.

Mobiele apps

Wanneer, waar dan ook. MindMeister’s iOS- en Android-apps vergemakkelijken collaboratieve mindmapping vanaf je mobiele apparaat.

E-mailmeldingen

Configureer e-mailmeldingen van MindMeister om erachter te komen wanneer een map is gewijzigd of als een opmerking je aandacht vereist.

Realtime synchronisatie

Breng moeiteloos in kaart op meerdere apparaten. Op desktop, telefoon of tablet houdt MindMeister je in kaart en beveiligt je ideeën.

Bouw een betere mindmap

Probeer MindMeister gratis.

Arrow up

Terug naar boven