MindMeister

Sjablonen.

Onze mindmap-sjablonen zijn perfect om snel prachtige mindmaps te maken. Of je nu een businessplan maakt, projecten beheert of brainstormt over nieuwe ideeën – wij hebben de juiste mindmap-sjabloon.

Onze mindmap-sjablonen zijn perfect om snel prachtige mindmaps te maken. Of je nu een businessplan maakt, projecten beheert of brainstormt over nieuwe ideeën – wij hebben de juiste mindmap-sjabloon.

Verhoog je bedrijf

Bedrijf & Beheer.

Bedrijfsplan

Organiseer je grote ideeën en creëer een effectieve bedrijfsstrategie. Gebruik deze sjabloon om een plan te maken en dit aan belanghebbenden te presenteren.

Beslissingsmatrix

Een methode nodig om snel goede beslissingen te nemen? Gebruik deze sjabloon om rekening te houden met alle criteria die essentieel zijn voor je uiteindelijke beslissing.

Effectiever studeren

Onderwijs .

Cornell aantekeningen maken

Cornell Note Taking is een eenvoudig systeem voor het maken, ordenen en bekijken van aantekeningen. Gebruik deze sjabloon om de techniek naar een hoger niveau te tillen.

Cursus Syllabus

Een syllabus voor een mindmapcursus kan je studenten op het goede spoor houden. Gebruik deze sjabloon om je materiaal te ordenen en te delen met studenten.

Zet je projecten op de kaart

Project management.

Project retrospectief

Een projectretrospectief geeft je team de tijd om even stil te staan en na te denken. Gebruik deze sjabloon als startpunt voor je volgende “geleerde lessen”-workshop.

Project Plan

Je projectplan is de basis van projectsucces. Deze sjabloon kan helpen om je routekaart te visualiseren en je tijd, geld en middelen te besparen.

“MindMeister is de tool die ik persoonlijk gebruik vanwege de uitgebreide sjablonen, aanpassingsmogelijkheden en de mogelijkheid om mindmappen openbaar te delen en te embedden.”

Warwick Brown

@warwickbrown

Ontketen de creativiteit van je team

Brainstormen & Ideeën.

SCAMPER

SCAMPER is een brainstormmethode die teams inspireert om problemen vanuit nieuwe perspectieven te benaderen. Gebruik deze sjabloon om innovatieve oplossingen te vinden.

Hoe kunnen we?

Drie woorden die innovatie stimuleren: How Might We. Gebruik deze sjabloon voor samenwerking om creativiteit te stimuleren en problemen om te zetten in kansen.

Betere planning, betere resultaten

Marketing.

Marketingstrategie

Beter brainstormen = betere resultaten. Gebruik deze sjabloon om algemene doelstellingen in kaart te brengen, successtatistieken in te stellen en resultaten te definiëren.

Plan voor sociale media

Tik tak. Sociale media zijn essentieel om je aanwezigheid op de markt te versterken. Gebruik deze sjabloon om je berichten over meerdere kanalen in te plannen.

Visualiseer de toekomst

Strategie & Plannen .

PESTLE

Een PESTLE-analyse laat zien hoe politieke, economische, sociale, technologische, juridische of omgevingsfactoren je organisatie kunnen beïnvloeden.

SWOT

SWOT staat voor Strengths, Weaknesses, Opportunities en Threats. Gebruik deze sjabloon om gefocust te blijven en solide zakelijke beslissingen te nemen.

Bouw een betere mindmap

Probeer MindMeister gratis.

Arrow up

Terug naar boven