Start med en idé. Slut med bedre resultater.

MindMeister-integrationer.

Kan dit team brainstorme med lynets hast? Med blot lidt struktur kan du gøre din næste store idé til den næste store succes. Brug MindMeister + MeisterTask sammen med andre effektive integrationer til at omsætte dine tanker til handlinger og administrere arbejdsgange fra start til slut.

Kan dit team brainstorme med lynets hast? Med blot lidt struktur kan du gøre din næste store idé til den næste store succes. Brug MindMeister + MeisterTask sammen med andre effektive integrationer til at omsætte dine tanker til handlinger og administrere arbejdsgange fra start til slut.

Forbind MindMeister med MeisterTask

Omsæt ideer til handling.

Er du træt af store idéer uden opfølgning? Hjælp dit team med at omsætte deres kreativitet til resultater ved at forbinde MindMeister og MeisterTask. Det er det ultimative værktøj til projektplanlægning og til at gøre dine to-dos til to-dones.

  • Tildel nye og eksisterende opgaver til kortsamarbejdspartnere.
  • Link til ubegrænsede MeisterTask-projekter.
  • Du forlader aldrig MindMeister – projekterne opdateres i realtid.

Den bedste integrationsfunktion nogensinde

Bedre projekter med MindMeister + MeisterTask.

Dit teams idéer fortjener en kvalificeret udførelse. Så hvorfor ikke kombinere mindmapping og opgavestyring med sammenhængende, specialudviklede værktøjer? Ved at bruge MindMeister og MeisterTask sammen åbner du uendelige muligheder for teams og forbedrer alle faser af dit projekt.

Projektplanlægning

Gå direkte fra planlægning til handling. Kortlæg de vigtigste mål for dit projekt, og brug korthierarkiet til at visualisere trinene til succes og prioritere dem i overensstemmelse hermed. Brug derefter MindMeister + MeisterTask til at oprette strukturerede opgaver og følge dem på dit teams Kanban-tavler.

Projektoversigt

For mange bevægelige dele? Brug MindMeister til at kortlægge de opgaver, som dit team arbejder med: efter projekt, gruppe eller teammedlem. Link alle relevante opgaver i MeisterTask til deres kortemner: Du bevarer altid overblikket, og det opdateres i realtid. Du kan endda oprette nye opgaver for at udfylde eventuelle huller.

Multiprojektledelse

Så mange projekter, så lidt tid. Når dit team arbejder på tværs af projekter, kan et centralt kort over dine igangværende opgaver hjælpe dig med at administrere de pressede ressourcer effektivt. Med MindMeister + MeisterTask-integrationen kan du sammenkoble opgaver fra flere projekter på et enkelt, centralt sted.

Kortlæg hvert eneste skridt på vejen

Flere MindMeister-integrationer.

Vil du tilføje en daglig dosis kreativitet til dit teams arbejde? MindMeister kan forvandle din almindelige værktøjskasse på kontoret til en unik, fælles oplevelse. Opret forbindelse til et værktøj, som dit team elsker at bruge, og integrer mindmapping i jeres arbejdsgang.

MS Teams

Når din administrator har tilføjet MindMeister til teamkontoen, skal du tilmelde dig MindMeister ved hjælp af dit Office 365-domæne og begynde at lave mapping i MS Teams.

Google Workspace

Opret og åbn mindmaps direkte fra Google Drev. Du kan også synkronisere dit kortbibliotek, eksportere kort som en backup-zip-fil eller vedhæfte filer fra Google Drev.

Din integration her!

Fortæl os, hvordan du gerne vil arbejde. Vi får det til at ske.

Arbejder du med et team?

Få dit team i gang med MindMeister.

Arrow up

Tilbage til toppen