PLA DE NEGOCI

Get Started. It's Free
or sign up with your email address
Rocket clouds
PLA DE NEGOCI by Mind Map: PLA DE NEGOCI

1. Escenari principal: Som Enginyers amb l'objectiu d'impulsar la ciència entre els joves estudiants. Tenim el permís de l'Ajuntament i ajudes del Banc (ESTUDI FINANCER).

2. TROBEM: Astrofísica, Biologia, Química, etc. Altres sectors que utilitzin tecnologia 3D (Street View). Pantalles informatives sobre ciència i aeronàutica. Serveis públics. Botiga. Cafeteria, Restaurant. Manteniment.

3. Idea: Construir un Museu de Ciències i un observatori aeronàutic que impulsi l'interès per les ciències en la docència i l'aeronàutica, respectivament. Trobaríem diferents seccions de ciència i altres serveis, on en cada secció es tractarien experiments, informació, il.lustracions sobre alguna disciplina. L'observatori impulsaria l'interès per l'aeronàutica i el món espacial.

4. Idea: Construir un Parc d'Atraccions que impulsi l'interès per l'aeronàutica. Trobaríem diverses atraccions i altres serveis organitzats en diferents seccions del parc, cadascun relacionat amb algún aspecte de l'aeronàutica. Doble negoci: parc i serveis.

5. TROBEM: Serveis Públics. Manteniment. Hotels. Botiga Aeronàutica amb productes per totes les edats. Espectacles de l'àmbit aeronàutic. Restaurants. Pantalles informatives al parc sobre l'aeronàutica.

6. Escenari principal: Som enginyers de Port Aventura que tenim el permís de construir el parc a costa seva. L'ESTUDI FINANCER ve de la mà de Port Aventura.

7. IDEA A: Parc d'Atraccions Aeronàutic

7.1. Localització geogràfica: ens derivem de Port Aventura. Localització per determinar.

7.2. Stakeholders.

7.3. Pla de Contingències.

7.4. Competència. Podríem debilitar-la degut a que el parc és una idea innovadora.

7.5. Estudi de Marketing: aquesta idea guanyaria molts visitants = FIDELITZACIÓ i INNOVACIÓ

7.6. Estudi legal.

8. IDEA B: Museu de ciències - Observatori Aeronàutic

8.1. Localització geogràfica: Plaça de Circ Raluy. Carrer de Joaquim Ruyra.

8.2. Stakeholders.

8.3. Pla de Contingències.

8.4. Competència: Museu de Ciències Naturals de Barcelona + Cosmocaixa.

8.5. Estudi de Marketing: l'observatori aeronàutic podria ser una  idea innovadora.

8.6. Estudi legal.